* LANGSOM MAD HURTIGT *

Hos Cofoco Le Marché får du et godt måltid mad som takeaway. Vi elsker at bruge den tid i køkkenet, du ikke selv har. Faktisk gør vi en dyd ud af at bruge ekstra lang tid på vores madlavning, fordi det gør smagen og oplevelsen endnu bedre. Det er måske derfor, Cofoco Le Marché flere gange har været nomineret og vundet priser som Københavns bedste takeaway.

Vi langtidsbraiserer, lader saucen koge sig tyk, og vores tiramisù får lov til at stå og trække, så smagen af marsala kan fordele sig. Vores menu består af klassikere, men også nye retter, som vi har taget os god tid til at lave og ikke mindst har vi udvalgt gode, solide råvarer. Vi er ikke bange for en god smørklat i saucen, men kun hvis det bidrager til smagen, for vi er bevidste om, at vores mad godt må være sund, men vi er altså ikke fanatiske.

  

  

* LE MENU & CO *

Selv om vi ikke er din mor, så vil vi gerne have, at du får et ordentligt måltid mad. Derfor består vores faste menu –  Le Menu – af en hovedret, en garniture og en salat, hvor du selv vælger hver del. Menuen er lavet således, at du får et samlet, afbalanceret måltid – og vigtigst af alt – bliver mæt.    

I alle Cofoco Le Marché-butikker finder du også en række sandwichs, supper, salater og wraps –  de ting kan du købe hele dagen. Du finder dem på køl sammen drikkevarerne.

Til frokost mellem 11:30 og 16:00 har du desuden valget mellem to varme frokostretter.

 

  

* TAKEAWAY-LOGISTIK *

Hvis du vil have langsom mad hurtigt og takeaway uden smag af dårlig samvittighed, er der flere metoder til at skaffe den.

#1 Den oldschool

Gå ned i butikken, når du er ved at være sulten. Bestil dine yndlingsretter og tag en sludder med den søde ekspedient eller fald i staver, mens du venter.

#2 Den tjekkede

BESTIL ONLINE og vælg det afhentningstidspunkt, der passer dig bedst.

#3 Den dovne

Bestil online og få bragt din mad lige til døren. Mens du venter, kan du farvesortere dine sokker eller bare gå i symbiose med din sofa.

Bestil via JUST EAT eller Roomservice 

roomservice.dk/Takeaway/Cofoco-Le-Marche

  

  

* MAD TIL MANGE *

Skal du have mad hjem til mange mennesker, er det en god idé at forudbestille her på hjemmesiden. Hvis I er under 10 personer, kan I bare komme ned i butikken. 

 

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2016 - Kontakt - Cookies&Privatliv