Catering

Cofoco kan komme med maden til dit arrangement - lige meget om det er en rund fødselsdag, et firmaarrangement eller en produktlancering. For eksempel er det os, der laver maden til rockstjernerne på Smukfest og i forsommeren 2016 var vi på bæredygtigt og moderigtigt arbejde, da vi bespiste flere tusind deltagere på Copenhagen Fashion Summit. Siden modetopmødets gæsteliste omfattede både Leonardo DiCaprio og Kronprinsesse Mary, tør vi nu godt kalde os for Hollywoods catering-darling og også kongelig hofleverandør. Men vi vil også gerne med til DIN fest! 

Vi tilbyder en række faste menuer, du kan vælge imellem. Du kan se de aktuelle menuer ovenfor. Hvis du ikke kan finde det, du søger - så er det ikke nødvendigvis, fordi det ikke kan ordnes af vores kokke og event-folk - så hold dig ikke tilbage med at kontakte os - så finder vi sikkert en løsning! 

Skriv til os på catering@cofoco.dk

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv