Cofocos mini dessert guide

Chokolade. Bær. Sorbet. Fløde. Karamel. Ja, vi kunne blive ved og ved. Vi elsker dessert! Og vi synes ikke, at en middag ville ikke være det samme uden en sød afslutning. Derfor har vi her samlet en lille mini dessert guide til vores restauranter i april:

Birkebark-is

med marengs af peberrod, pære og citronverbena

Höst

Citronsorbet

Hvid chokoladeganache med sort te, vaniljecrumble, rabarber og verbena-koldskål

Havtorn-yoghurtis

Mazarin-drømmekage, friskostfromage og syltet havtorn

Restaurant Cofoco

Rabarber semifreddo

med syltede rabarber & hvid chokolade

Vespa

Rabarbaro, cioccolato bianco e mousse de rabarbaro

Rabarbersorbet, hvid chokolade og rabarbermousse

Scarpetta

Book bord her


Tryk på de enkelte restauranter for at se hele menuen.



Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv