En date med Ryan Gosling og de 7 Golden Globes

Grundet meget stor efterspørgelse på dette event, har vi valgt at inkludere endnu én af vores restauranter - Scarpetta på Rantzausgade. Så skynd dig at købe din billet og vær én af de første til at se denne 7 dobbelte Golden Globe vinder film.

Los Angeles er kendt som byen, hvor drømme bliver til virkelighed. Mia, en ung skuespillerinde, jagter sit livs store filmrolle, men indtil den dukker op, må hun tage til takke med at servere café latte til byens store filmstjerner. Den dedikerede pianist Sebastian drømmer om en fremtid som jazzmusiker, men er tvunget til at acceptere ligegyldige jobs som hyggepianist på små nussede barer for at tjene til dagen og vejen.

Filmen rummer et kærkomment gensyn med Ryan Gosling og Emma Stone, som tidligere har spillet over for hinanden i CRAZY, STUPID, LOVE (2011) og GANGSTER SQUAD (2013).

Læs mere om filmen og se menuen herAlle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv