Dobbelt golden globe vinder til Food & Film på the italian

Food & Film er en filmklub, som hver måned udvælger en kvalitetsfilm og viser den før alle andre. Filmen og skuespillerne vil ofte have vundet en eller flere priser og er med til at understrege den gode kvalitet. Inden filmen serverer restauranten the italian en tre-retters menu, og du spadserer efterfølgende til den nærliggende biograf.

MÅNEDENS FILM

6. Marts 2017

Michele synes uovervindelig. Som direktør for et førende videospil firma, opfører hun sig ligeså skånselsløst i kærlighedslivet som hun gør i forretningslivet. Da hun en dag bliver overfaldet af en fremmed i sit eget hjem, ændres hendes liv sig for altid. Michéle beslutter sig dog for at finde frem til sin overfaldsmand, men det går ikke helt, som hun havde forestillet sig. For de drages begge mod hinanden som i et spil, der til hver en tid kan kortslutte.

Filmen deltog i konkurrencen om Guldpalmen i Cannes Film Festival 2016 og vandt 2 Golden Globe i 2017 for blandt andet “Bedste udenlandske film”.

Køb din billet og læs mere herAlle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv