Gå grøn!

Den nye køkkenchef på Llama, Andrew Valenzuela, har udviklet menukortet i en mere “snack-size” orienteret retning, dvs. små tallerkener og mindre retter, der giver mulighed for at smage flere forskellige ting og dele på kryds og tværs af bordet.

Vi elsker denne måde og spise på, og det har også givet os muligheden for at udvikle en hel menu, der udelukkende består af veganske og pescetariske snacks. Det latinamerikanske køkken på Llama giver rig mulighed for at spise super sundt uden, at der er kedeligt, og med Andrews viden og kærlighed til det “grønne” køkken, er det muligt at spise rent vegansk, og oven i købet glutenfri, da den majsmel, masa, man bruger til tacos og hjemmelavede tortillas ikke indeholder gluten.

På samme måde med de cevicher man kan finde på det nye menukort, ud over de lækre og traditionelle fiske og skaldyrs-cevicher, kan man nu også finde frugt og grønt anrettet som ceviche, med leche de tigre og limemarinerede ingredienser. Prøv f.eks. den fantastiske tomat-ceviche eller melon-ceviche med palmehjerter.

Se mere om den nye menu på Llama herAlle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv