Ny menu på Spuntino

I Italien er dagens højdepunkt altid, når hele familien eller alle vennerne sætter sig til et veldækket bord for at nyde en god middag. Det er med udgangspunkt i denne tanke, at vi har skiftet menu på Spuntino. Med udgangspunkt i gode råvarer fra de bedste danske og udenlandske leverandører har vi sammensat en menu, hvor det sociale og det at dele er i centrum.

 

Blandt andet kan du vælge mellem langtidsstegt og glaceret okse fra Varde Ådal eller vildfanget kulmule til hovedret. Begge serveres med pandekager, urter, salt og syltede grøntsager.

 Se hele menuen her: 

ANTIPASTI
 
Parma skinke
24 mdr. lagret fra Emilia Romagna
 
~ 0 ~
 
Crudité af lokale grøntsager
med røget ricotta
 
~ 0 ~
 
Crudo af færøsk laks
med citrus & chili
 
PRIMO
 
Linguine pasta
med hestebønner, pancetta & økologisk Monte Veronese ost
 
SECONDO
(vælg mellem - min. 2 pers.)
 
Stegt økologisk okse fra Varde Ådal
med citron cremefraiche & blomme chutney
~ serveret med crepes, urter, salat og syltede grøntsager ~
 
~ eller ~
 
Stegt kulmule
med tatarsauce & fiskesauce
~ serveret med crepes, urter, salat og syltede grøntsager ~
 
DOLCE
 
Sorbet lavet på yoghurt fra Knuthenlund
med karamelliseret fåremælk og økologiske rabarber
 
295,-



Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv