Spuntino går økologisk

Den italienske restaurant på Vesterbrogade er blevet renoveret og byder indenfor til afslappet italiensk stemning med nyt menukort, hvor det hele primært er økologisk.

På menukortet finder du retter som crudité af danske grøntsager fra blandt andet Birkemosegård og Søren Wiuff, lufttørret skinke fra en lille by uden for Parma, frisklavet linguine med økologiske tomater, økologisk okse fra Varde Ådal og yoghurtsorbet med hindbær.

Alle retter serveres enkelt og med masser af velsmag, som italiensk er, når det er bedst. Det betyder imidlertid ikke, at der ikke kan snige sig inspiration ind fra resten af den gastronomiske verden. Mange retter serveres family style, som understøtter den hyggelige og uformelle stemning, der er på Spuntino.

Vinkortet er naturligvis italiensk, og der er vine i alle prislejer med stort fokus på de naturlige og lettere vine. Fra den friske SP68 fra Sicilien til den tunge Barolo fra Piemonte.

Indretningen af Spuntino leder tankerne hen på en italiensk gårdhave med et hav af glødelamper og høje træer og planter.

Spuntino´s fokus på økologi og dyrevelfærd ligger i forlængelse af Cofocos generelle voksende fokus på bæredygtighed. Fra råvarerne, der bruges i køkkenet, til investeringer i vedvarende energi. Senest med millioninvestering i en solcellepark i Nordjylland, som forventes at stå færdig i slutningen af 2017.

Se hele menuen her

Book bord herAlle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv