Brasserie Du Nord

Hver dag fra 10.00 til 20.00 - Det varme køkken lukker kl. 19.00 og det kolde kl. 19.30

Magasin kan have andre åbningstider i forbindelse med højtider, udsalg mm.
Se aktuelle åbningstider på magasin.dk
Magasin - 5. sal Kongens Nytorv 13
1095 København KPå toppen af Magasins 5. sal, gemt væk fra stormagasinets pulserende virak, indbyder Brasserie Du Nord til en pause, inden shoppingturen går videre. Her bydes på et udvalg af franske retter af både den kolde og lune slags. Og naturligvis kan man ikke lave et brasserie uden et rôtisserie, hvor der hver dag grilles hele kyllinger, så du kan få en poulet rôti, når sulten sætter ind.

Brasseriet tilbyder herudover et bredt udvalg af lune og kolde retter. Du kan få alt fra sandwiches, miniburgers over salatbar til den hurtige croissant og søde dessert. Du kan gå på opdagelse i vores menukort i toppen af denne side.

I forlængelse af Brasserie Du Nord finder du Café du Nord. Her serveres hver dag en række kager, sunde snacks og salater, foruden et fyldigt kaffekort med frisk kaffe lavet på bestilling af vores barristaer. Caféen er indrettet med hyggelige kroge i en charmerende blanding af afstøbningsforme fra Kählers gamle fabrik, gulnede fotos af græske og romerske statuer og store planter - og så er der udsigt over byens tage, så du føler dig hensat til et kunstneratelier, hvor tiden står stille for en stund. 

Bordbooking er ikke nødvendigt 


Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv