the italian

Åbningstider
Morgen: man - fre 6.30 - 10.30 // lør - søn 7.00-11.00
Frokost: man - søndag kl. 12.00 - 16.00
Aften: man - søn kl. 17.00- 24.00

Køkkenet lukker kl. 21.30 (fre - lør kl. 22.00)


Vester Voldgade 25
1552 København V
+45 70 26 23 20
theitalian@cofoco.dk

Københavnerne har fået en ny promenade. Fra havnefronten, hvor Knippelsbro og Langebro forlænger Indre By til Christianshavn og Amager, kan du nu gå hele vejen forbi Rådhuspladsen og Politikens Hus og op til Ørstedsparken. Her ved Strøget og latinerkvarteret, hvor pølsemænd og peruvianske spillemænd slås om de forbipasserendes gunst finder du et autentisk italiensk trattoria – en turistfælde du vil elske at falde i.   

the italian byder på et klassisk stort menukort med masser af oprindelige italienske retter som vitello tonnato og ravioli. Fokus er på det store folkelige køkken i den bredeste forstand, og derfor er pizza og pasta og risotto bestemt heller ikke fyord på the italian. Vi elsker alt det enkle - friske tomater, basilikum og parmesan, og vi serverer gerne dine yndlingsretter udenfor på en dag, hvor vejret indbyder til udendørsservering. Vi har det ligesom Dan Turell - vi holder af hverdagen og at servere en hurtig og nem ret af god kvalitet til biografgængeren på vej videre eller forretningsmanden, der kombinerer forretningsmøde og frokost eller turisten, der lige er landet på Hovedbanen.


Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv