the italian

Åbningstider:
Frokost: Mandag- til lørdag kl. 12 - 15
Aften: Mandag til lørdag kl. 17:30 - søndag kl. 17.00

Køkkenet lukker:
Mandag-torsdag kl. 21.30 - Fredag & Lørdag kl. 22.00 - Søndag kl. 20.30
Vester Voldgade 25
1552 København V
+45 70 26 23 20
theitalian@cofoco.dk

Københavnerne har fået en ny promenade. Fra havnefronten, hvor Knippelsbro og Langebro forlænger Indre By til Christianshavn og Amager, kan du nu gå hele vejen forbi Rådhuspladsen og Politikens Hus og op til Ørstedsparken. Her ved Strøget og latinerkvarteret, hvor pølsemænd og peruvianske spillemænd slås om backpackernes gunst finder du et autentisk italiensk trattoria – en turistfælde du vil synes om at falde i.   

The Italian byder på et klassisk stort menukort med masser af oprigtige italienske retter som Vitello Tonnato og Scallopine Milanese. Fokus er på det store folkelige køkken i den bredeste forstand, og derfor er pizza og pasta og ravioli bestemt heller ikke fyord på The Italian.

Vi skammer os ikke over at elske friske tomater, basilikum og parmesan – eller en dag, hvor vejret indbyder til udendørsservering - lige så højt som du gør.

Tværtimod er en stor del af vores eksistensgrundlag at servere en hurtig og nem ret af god kvalitet til biografgængeren på vej eller forretningsmanden, der kombinerer forretningsmøde og frokost. Eller for den sags skyld turisten, der lige er landet på Hovedbanen og skal videre fra Nørreport. Eller omvendt. 

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2014 - Kontakt - Cookies&Privatliv