the italian

Åbningstider:
Frokost: Mandag- til lørdag kl. 12 - 15
Aften: Mandag til lørdag kl. 17:30 - søndag kl. 17.00

Køkkenet lukker:
Mandag-torsdag kl. 21.30 - Fredag & Lørdag kl. 22.00 - Søndag kl. 20.30
Vester Voldgade 25
1552 København V
+45 70 26 23 20
theitalian@cofoco.dk

På The Italian oplever gæsten den folkelige italienske mentalitet. Her står intet stille og restauranten summer af energi. Her går snakken lystigt henover de lyse træborde mens tjenerne serverer varme pizzaer med tilhørende pizzahjul, pastaretter og andre italienske favoritter.  Her underbygger beliggenheden i centrum og de store lokaler storbystemningen og den udfarende italienske mentalitet, som The Italian gerne vil . Her er lyst og de tætte borde indbyder gæsterne til at løfte vinglasset og hilse på hinanden.

Menuen med de mange italienske klassikere indbyder alle slags gæster til at komme forbi til en pizza og et glas rødvin og valgmuligheden for at vælge både en sammensat menu og mellem alle retterne på det store a la carte kort, gør The Italian til en af de mest fleksible Cofoco restauranter. Derfor er restauranten oplagt både til gæster, som ønsker at spise over flere timer og tage sig god tid til maden og selskabet, og til teater- og biografgæster, der hurtigt skal have lidt at spise inden aftenen fortsætter et andet sted i byen.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2014 - Kontakt - Cookies&Privatliv