Vespa

Åbningstider
Man - lør kl. 18.00 - 24.00
Køkkenet lukker kl. 21.45
St. Kongensgade 90
1264 København K.
+45 33 11 37 00
vespa@cofoco.dk

Charme, lethed og en uforpligtende rundtur, hvor rejsen er vigtigere end målet. Det er svært ikke at lade sig charmere af Vespa, som fragter dig en tur til Rivieraens sommerlige lethed - uanset årstiden. 

Vespa er til dig, der sagtens kan kombinere stiletter og laksko med det rustikke italienske landkøkken. Den store italienske rundfart kan hos os nås hurtigere og – næsten da - billigere, end hvad en guidebog til Italien ender med at koste.

Når vi har valgt at opkalde restauranten efter den legendariske italienske scooter, er det fordi, det er et sted med fart på.

Menuen på Vespa består af et stort udvalg af friske antipasti som bliver serveret som deleretter, efterfulgt af en family style hovedret. Selvfølgelig runder vi af med noget sødt. 

Selv om der er masser af dejlig mad, du og din appetit skal igennem, er det ikke meningen, at du skal sidde bænket i timevis. Heller ikke selv om maden - om end den er slanket en smule - ligner noget, Mamma vil servere til den helt store familiemiddag. Du kommer ikke til at gå sulten fra bordet - det ville Mamma heller ikke gå med til. 

Vespa er et stoppested på vej ud i byen. Indretningen minder i virkeligheden lidt om osteriaet ved siden af banegården i en mindre italiensk by. Maden er let og hurtig, og det samme er stemningen, der altid bobler af forventning. Og det hvad enten gæsterne er de tidlige af slagsen på vej i teatret eller de sene, der skal videre på klub.

Den åbne glasfacade mod St. Kongensgade suger aftenlyset ind i restauranten, hvor vi tanker dig op til videre færd ud i Kongens København og de mange oplevelser, der venter rundt om ethvert gadehjørne.


Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv