Italiensk ceviche på Vespa

I Sydamerika har de cevichen. Den italienske pendant til denne klassiker kaldes crudo. Hvor man i det Sydamerikanske køkken gerne bruger lime til at tilberede kødet, bruger vi i vores italienske udgave saften fra blodappelsin. Vores version bliver ydermere lavet med dansk Vesterhavstorsk, pistacie og selvfølgelig en god italiensk olivenolie. Udover crudoen har vi også en masse andre forskellige antipasti på menukortet. Se hele menuen herunder:


Antipasti

Syltede grøntsager

Økologisk stracciatella fra La Treccia

Blæksprutte

med fennikel, persille og chili

Crudo af Vesterhavstorsk

med blodappelsin, pistacie og olivenolie

Prosciutto di San Daniele

13 måneders, fra Villani

Crostini

med syltede artiskokker, romain og pesto

Orecchiette puttanesca

med ansjoser, chili, tomat, oregano, parmesan & oliven

Hovedret

(vælg mellem)

Osso buco

med kartoffelpuré, marv & gremolata

eller

Pandestegt kulmule

med kartoffelpuré, porre, æble, mandel & beurre blanc med ørredrogn

Dessert

Tiramisu

Book bord her



Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv