Spring at Restaurant Cofoco

Smagen af dansk forår på en tallerken. Der er næsten ikke noget, der beskriver denne forret bedre. Laksen er fra Færøske Hiddenfjord, som producerer nogle af verdens fineste laks. Laksen får selskab af alle de danske forårsbebudere, som vi slet ikke kan få nok af lige nu. Udover laksen får du på den 4-retters menu også både muslingesuppe, dansk lammenakke og citronsorbet.

Rimet laks

Radiser, rygeost, ramsløgsolie, radisespirer, ristet rugbrød og ærteskud

Muslingesuppe

Taskekrabbe, citronolie, blomkål og croutoner

Dansk lammenakke

Svampebouillon, asparges, boghvedekerner, vadouvan-olie og havesyre

Citronsorbet

Hvid chokoladeganache med sort te, vanilje crumble, rabarber og verbena-koldskål

Se hele menukortet her


Book bord her



Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv