Lad Cofoco stå for maden til jeres fest

Står konfirmationen for døren, eller skal I holde sommerbryllup, kan vi hjælpe med maden. I kan nemlig nu bestille lækker catering, der passer til netop jeres selskab. 

Vi tilbyder 4 typer menuer, der egner sig til selskaber af forskellige størrelser: 

  • Canapéer
  • 3-retters menu
  • Cofoco klassisk buffet
  • Middelhavsbuffet

Se alle menuer nedenfor og kontakt os på [email protected] for forespørgsler og bestilling.

Alle menuer skal bestilles minimum 5 dage i forvejen.

Canapéer

Prøv vores smukke canapéer der bl.a. er velegnede til receptioner og stående selskaber. Vi tilbyder en fast menu, og muligheder for tilkøb af ekstra canapéer. 
Der beregnes 2 af hver canapé per person.

Menu

Friskt bagt surdejsbrød med spread
Krustader med saltet torsk og purløg
Små sprøde butterdejsskaller med kalvetatar, estragon mayo og karse
Salat på grillede asparges, nye kartofler og radiser med friskost
Mini citron tærter med marengs

195 kr. per person
Minimumsbestilling: 20 personer

Add-ons (minimum 15 stk):
Pris pr. stk.

Oliven og syltede ferskner 20 kr.
Gammelknas med rabarbersennep 30 kr.
”Fuglekvidder” kalvespidsbryst rørt med grov sennep og creme fraiche i hjertesalat 25 kr.
Håndpillede rejer med cocktail sauce, dild og agurk 30 kr.
Crouton med rillette af røget laks og salat på fennikel og dild 30 kr.
Melon og prosciutto 25 kr.

Canapéerne er færdiganrettede og skal ikke varmes. 

Menuen afhentes på Scarpetta, Islands Brygge efter aftale. Vi tilbyder også at sende maden i taxa på modtagers regning.

Bestilles via [email protected] 

3-retters menu

Ønsker I en lækker 3-retters menu til jeres selskab, tilbyder vi en klassisk menu med forret, hovedret og dessert. Menuen skifter med sæsonen, og fås også i vegetarisk udgave som tilkøb.

I maj-august består menuen af:

Brød med unika smør
Saltet kammuslinger, hvide ribs, hengemte tomater, vilde cherrytomater, tomatsaft og citronmelisse
Perlehøneoverlår med cremet perlebyg, asparges, ærter og sauce på høns og ærteskud
Mazarinkage med rabarber, vaniljecreme, crumble og hybenrose

250 kr. per person

Minimumsbestilling: 8 personer
Menuen fås også i vegetarisk udgave, og kan bestilles som tilkøb til den normale menu, eller separat ved bestilling af minimum otte vegetariske menuer. 

Retterne kommer med en vejledning til opvarmning og anretning.

Menuen afhentes på Restaurant Cofoco efter aftale. Vi tilbyder også at sende maden i taxa på modtagers regning. 

Bestilles via [email protected]

Cofoco klassisk buffet

Prøv Cofocos klassiske buffet der bl.a. byder på både saltet laks, kalveculotte, flødekartofler og mararinkage. En feel good menu for børn og voksne i alle aldre. Menuen anrettes på fade og kan serveres samlet eller deles op som forret, hovedret og dessert. 

Cofocos klassiske menu

Brød med unika smør
Saltet laks med dild, peberrod og små salater
Hengemte tomater med hvide ribs, vilde cherrytomater, tomatsaft og citronmelisse
Romaine salat med Cæsar dressing, croutoner, gammelknas og friteret kapers.

·

Salat på perlebyg med asparges, ærter og mynte
Kalveculotte med fermenteret pebersauce 
Flødekartofler med timian og saltet citron

·

Hyldeblomstfromage med urtechokolade og maltcrumble
Mazarinkage med rabarber, vaniljecreme, crumble og hybenrose

325 kr. per person

Minimumsbestilling: 15 personer
Menuen fås også i vegetarisk udgave, og kan bestilles som tilkøb til den normale menu, eller separat ved bestilling af minimum otte vegetariske menuer. 

Retterne kommer med en vejledning til opvarmning og anretning.
Ønsker du at modtage buffeten varm, kan dette arrangeres for +25 kr. pr. person plus depositum for varmekasser (1000 kr.)

Menuen afhentes på Restaurant Cofoco efter aftale. Vi tilbyder også at sende maden i taxa på modtagers regning. 

Bestilles via [email protected]

Middelhavsbuffet

Vores middelhavsbuffet er for jer, der skal holde en festlig aften, hvor der deles ved bordet og skåles i fællesskab. Menuen henleder tankerne til det græske øhav med masser af solmodne smage på tallerkenerne. Særligt velegnet til en sommerfest eller bryllup tæt ved sol og strand.

Middelhavs buffet maj-august

Forretter:

Focaccia brød med havsalt og rosmarin
Blandede oliven og syltede ferskner
Græsk salat: vandmelon, tomater, feta, agurk, olivenolie og basilikum
Hummus: cremet kikærter med sort peber, olivenolie og ristede kikærter
Baccala: saltet torsk rørt med mascarpone toppet med syltede capers stilke

Hovedret:

Grillet kalve culotte
Ristede små kartofler med urter
Tzatziki
Grøn salat med pistacie og citrus vinaigrette
Grillede asparges med ærtesalsa og mynte

Dessert:

Citrontærter med marengs

325,- per person

Minimumsbestilling: 15 personer
Menuen fås også i vegetarisk udgave, og kan bestilles som tilkøb til den normale menu, eller separat ved bestilling af minimum otte vegetariske menuer. 

Retterne kommer med en vejledning til opvarmning og anretning.
Ønsker du at modtage buffeten varm, kan dette arrangeres for +25 kr. pr. person plus depositum for varmekasser (1000 kr.)

Menuen afhentes på Scarpetta, Islands Brygge efter aftale. Vi tilbyder også at sende maden i taxa på modtagers regning. 

Bestilles via [email protected]