Italien i Danmark: Spis dig til sydens stemning

Selvom ferien er slut, behøver du ikke at lade ferie-blues overtage. Du kan nemlig spise dig til sydens stemning på vores italienske restauranter. 

Fælles for alle restauranter er selvfølgelig, at du kan spise en masse skøn italiensk mad. Men hver restaurant har en unik særlig stemning og menuerne på restaurant har fokus på deres egne smage. 

Afslappet og jordnært 
Spuntino serveres alle retter enkelt og med masser af velsmag, som italiensk er, når det er bedst. Indretningen leder tankerne hen på en italiensk gårdhave med et hav af glødelamper og høje træer. Under de mange grønne planter og stemningsfulde lys får I masser af mad, tilberedt klassisk italiensk. Det meste serveret family style på fade, så hele måltidet bliver en delevenlig oplevelse. 

Se menuen på Spuntino her.

Moderne og autentisk 
Scarpetta Islands Brygge og Rantzausgade er en moderne og autentisk italiensk restaurant, som tager udgangspunkt i de klassiske italiensk smage og er altid på udkig efter italienske råvarer og specialiteter. Scarpetta kendetegnes af mødet mellem det traditionelle og det moderne italienske køkken. 

Se menuen på Scarpetta her.

Nemt og lækkert
Corsa Pizza er vores nye napolitanske pizzeria på Islands Brygge. Her bages surdejspizzaer med fokus på de bedste økologiske råvarer fra Italien og Danmark. Tag dem med hjem eller spis hos os.

Se menuen på Corsa Pizza her