Ta’ børnene med ud at spise gratis i vinterferien

Lad Cofoco stå for middagen og slip for at betale for familiens mindste, når vi i vinterferien inviterer børn til at spise gratis på vores italienske restauranter.

Cofoco inviterer nemlig til hygge og forkælelse med familievenlig middag i de skolefrie dage. Vi tilbyder særlige børnemenuer på Scarpetta Rantzausgade og Islands Brygge, Spuntino og Vespa. Så lad børnene vælge klassiske italienske livretter fra vores særlige gratis uge 7 børnemenu. Imens kan resten af selskabet nyde restauranternes menuer eller vælge lækre retter a la carte som fx grillede jomfruhummere med spinat, persille, citron og ricotta, vitello tonnato eller agnolotti med fyld af hestebønner og mynte som findes på begge Scarpettaerne. På Spuntino og Vespa har vi faste menuer, som bl.a. står på masser af dejlig antipasti. 

Lyder det som noget for jer? Så tag de små i hånden og nyd en familievenlig middag på Cofocos italienske restauranter.

Noter gerne ved booking, hvor mange der ønskes børnemenuer til. 

Se børnemenuer her:

SCARPETTA OG SPUNTINO

(vælg forret hovedret og dessert)

Forretter

Grissini med dip

Bruschetta med tomat og basilikum

Hovedretter

Spaghetti med tomatsauce

Spaghetti med kødboller

Pizza margherita

Dessert

Is
VESPA

(vælg forret hovedret og dessert) 

Forretter 

Grissini med dip

Bruschetta med tomat og basilikum

Hovedretter

Spaghetti bolognese 

Spinat og ricotta ravioli i smørsauce 

Dessert

Is


Praktisk: Tilbuddet gælder hele vinterferien fra søndag 10/2 til og med søndag 17/2 2019 på Scarpetta Rantzausgade og Islands Brygge, Spuntino og Vespa for børn op til 10-årsalderen. Det er muligt at benytte tilbuddet flere gange i løbet af ugen.