Retningslinjer i restauranterne

Her på den anden side af nedlukning pga. Covid-19 er restauranterne åbnet med nye regler for åbningstider og antal personer i restauranten, skærpede hygiejneregler samt forholdsregler ift. afstand mellem gæster, afspritning mv, så I kan være sikret mod smitte med coronavirus ved jeres besøg.

Vi har udarbejde en ny plan for, hvordan vi arbejder i vores restauranter, efter de givne retningslinjer.

Her indgår bl.a. nedenstående forholdsregler:

  • Minimum 1 meters afstand mellem selskaber
  • Maximum antal gæster i restauranten beregnes ud fra at hver gæst skal have 2 m2
  • Håndsprit og adgang til håndvask og sæbe tilgængelig for alle gæster og personale. Personale er desuden instrueret i hyppig håndvask og/eller afspritning af hænder
  • Afspritning af borde efter hver reservation
  • I barområder må gæster opholde sig i max 15 minutter, med mindre man er i en restaurant med opsat afskærmning
  • Begrænsede åbningstider (luk senest kl 24.00)
  • Menukort sprittes af efter hver gæst, hvis ikke de er engangsmenukort
  • Hyppig rengøring af toiletter, håndtag samt andre hyppigt berørte flader

Vi håber, I vil hjælpe os med at gøre genåbningen til en god oplevelse for alle - hvilket vil sige, at vi alle følger retningslinjerne fra Sundhedsministeriet. 

Det betyder bl.a. at der skal holdes god afstand og at man ikke møder op på restauranterne, hvis man har tegn på sygdom

Vi takker på forhånd, og glæder os til at se jer.