Konkurrencebetingelser Cofocos Instagram Pakkekalender 2018

Konkurrencebetingelser for Copenhagen Food Collective ApSs pakkekalenderkonkurrence på Instagram, hvor du hver dag mellem den 1. – 24. december kan vinde en præmie fra Copenhagen Food Collective ApS eller en af vores samarbejdspartnere.

Vind præmier ved at deltage i konkurrencen på Copenhagen Food Collective ApSs Instagram. Der vil være 24 konkurrencer på Instagram, hvor du har mulighed for at vinde middage, hotelophold, festivalbilletter m.m. Vi finder 1-2 vindere pr. konkurrence.

Du deltager ved at trykke ”synes godt om” på dagens opslag, og derefter kommentere det specifikke konkurrenceopslag på Instagram på baggrund af dagens spørgsmål. Du får ét lod i konkurrencen pr. dag, og du kan maks. kommentere 3 gange pr. opslag for at være med i konkurrencen.

Konkurrencerne løber fra lørdag d. 1. december og frem til 24. december 2018.

Præmierne har en samlet værdi på over 50.000DKK.

HVIS DU VINDER: Vinderen trækkes via lodtrækning inden kl. 12.00 dagen efter opslaget er lagt op på Instagram. Vinderne får besked, ved at vinderens kommentar vil blive kommenteret direkte i konkurrenceopslaget. Derefter vil du blive bedt om at sende dine kontaktoplysninger og adresse til [email protected]. Har vi ikke hørt fra vinderne inden for 24 timer, efter vinderne er blevet kontaktet, forholder vi os retten til at videregive præmien til anden side.

OPLYSNINGER OM PERSONDATA: Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at vi offentliggør og ’tagger’ dit Instagram profilnavn, og kontakter dig fra Copenhagen Food Collective ApSs Instagramprofil.

Personlige oplysninger du giver til Copenhagen Food Collective ApSs Instagramprofil, giver du til Copenhagen Food Collective ApS - ikke til Instagram. Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderne af konkurrencen.

ANSVAR: Copenhagen Food Collective ApS tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver Copenhagen Food Collective ApS sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

Copenhagen Food Collective ApS har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt, og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.

DIVERSE: Ved spørgsmål kontakt: [email protected]

Udbyder af konkurrencen er: Copenhagen Food Collective ApS, Vesterbrogade 17, 1620 København V