Bæredygtig nyhed: AYOOLA på Cofocos restauranter

Cofoco introducerer nu en ny og spændende tilføjelse til drikkemenuerne på vores forskellige restauranter - AYOOLA!

På Cofocos forskellige restauranter tilbyder vi altid en lang række forskellige drikkevarer, fra vin til øl og læskende drikke. Vi ønsker at favne bredt, og tilbyde noget for enhver smag, og vi forsøger konstant at introducere nye drikkevarer særligt udvalgt efter vores egne ønsker for kvalitet, og den efterspørgsel vi oplever fra vores gæster.

Nu præsenterer vi jer for endnu en tilføjelse, som skal hjælpe os med at nå vores ønske om, at kunne tilbyde noget for enhver smag - vi serverer nemlig nu AYOOLA på vores restauranter. 

AYOOLA er en forfriskende koldpresset kaffeenergidrik. Den er 100% økologisk og vegansk, og der er tænkt over hele produktionen, fra den 14 timer lange koldbrygningsproces der nænsomt fjerner syren men bevarer koffeinen i kaffen, til tilføjelsen af naturlig sød og frugtig smag og den bæredygtige indpakning. 

AYOOLA er en drik der er fuld af muligheder, og som kan nydes i mange anledninger på Cofocos restauranter. En iskold AYOOLA kan være en erstatning for den klassiske morgenkaffe hos Les Trois Cochons, et ekstra skud energi til forretningsfrokosten på Vækst, som læskedrik til middagen på Scarpetta eller til den festlige aften på Llama - med eller uden alkohol. 

Du kan smage AYOOLA på Cofocos forskellige restauranter, og hvis du er blevet helt tosset med det naturlige kaffekick, så kan AYOOLA også købes på AYOOLAs egen webshop her.