Børn spiser gratis på vores italienske darlings

Det er altid med stor fornøjelse af at byde en masse glade børn og deres familier velkommen på Cofocos restauranter. Vi vil gerne være med til at skabe hyggelige rammer til gode minder og værdigfulde stunder. Derfor tilbyder vi gerne vores italiensk Spuntino, Scarpetta Islands Brygge og Rantzaugade som jeres staycation aktivitet, så I kan tilbringe en ferieaften med børnene - og derfor spiser børn op til 12 år gratis i 2 uger fra den 13.-26. juli 2020. 

Vi har lavet en særlig børnemenu med lidt af det hele, som børnene kan vælge fra gratis. Men selvfølgelig er I også velkommen til både på Spuntino & Scarpettaerne at vælge frit fra "voksenmenu" også.

Herunder kan I se menuerne og praktisk information. Vi glæder os til at byde store som små velkomne på vores hyggelige italienske restauranter.

Praktisk: Tilbuddet gælder i to uger fra mandag d. 13 juli til og med søndag d. 26 juli 2020 på Scarpetta Rantzausgade og Islands Brygge samt Spuntino for børn op til 12-årsalderen. Det er muligt at benytte tilbuddet flere gange i løbet af ugen. Tilbuddet er kun gældende mad og inkluderer ikke drikkevarer. 

Notér meget gerne i jeres booking hvor mange børn og voksne i bliver.

Spuntino menu

Scarpetta Islands Brygge & Rantzausgade