Cofoco er nomineret til Københavns Erhvervspris 2019

Cofoco er i dag officielt nomineret til Københavns Erhvervspris 2019 i kategorien Miljø, CSR & Socialøkonomiske virksomheder. Begrundelsen giver Københavns Kommune Således:

Copenhagen Food Collective (Cofoco) er en dansk restaurantgruppe med elleve restauranter i København, et storkøkken i Kastrup (Cofoco Food) og et hotel, der åbner i sensommeren 2019. Cofoco har som den første restaurantkæde i Danmark foretaget en 100 % omstilling til solenergi og vil i løbet af 2019 kunne tilbyde sine gæster CO2-neutralisere måltider gennem initiativet ’Carbon Free Cofoco’. Derudover samarbejder Cofoco med eksterne partner om plantning af frugttræer i Tanzania ved hjælp fra donationer fra Cofoco og restaurantgæsters køb af træer på restauranterne.

Prisen er oprettet for at hylde Københavns bedste virksomheder, og vi er derfor både beærede og meget stolte over nomineringen. Dommerkomiteen, der består af medlemmer fra Københavns Erhvervsråd og de involverede borgmestre, udnævner vinderen inden for hver kategori, og skulle Cofoco gå hen og vinde i klimakategorien, bliver vi tilbudt en plads i Københavns Erhvervsråd for en etårig periode, hvor vi får mulighed for at inspirere de øvrige medlemmer i rådet og medvirke til udviklingen af Københavns erhvervspolitik. En plads vi håber at få tildelt, så vi kan være med til at præge Københavns bæredygtige fremtid.

Vi takker mange gange for nomineringen og ser frem til den store prisoverrækkelse, der finder sted på Københavns årlige Erhvervsdialogmøde i Festsalen på Københavns Rådhus den 15. maj.