Cofoco 14 år!

Den 1. november 2004 slog vi dørene op til vores første restaurant, der stadig den dag i dag forkæler gæster med verdenskøkkenet på Abel Cathrines gade på Vesterbro. Restaurant Cofoco blev fra starten af en pioner på den københavnske madscene. Med Restaurant Cofoco viste vi, at det er muligt at gå ud at spise god kvalitet til lave priser – en model som siden har været med til at forme og udvikle den danske restaurantkultur og ikke mindst den måde, danskerne går ud at spise i dag.

Siden da er én restaurant blevet til tolv, og ét verdenskøkken er blevet forøget med et fransk, et par nordiske, et latinamerikansk, et japansk, flere forskellige italienske køkkener og et middelhavskøkken. Utallige serveringer og flasker vin er delt imellem millioner af glade gæster, og vi har nyt hvert et skridt af rejsen.

I år blev Cofoco mere end en restaurantkæde, da vi endelig kunne sætte stikket i vores spritnye 6 hektar store økologisk drevene solcellepark i Nees i Nordvestjylland. Cofoco har med solcelleparkens bæredygtige energiproduktion neutraliseret mere end 100% af den strøm, vi bruger på vores restauranter samt i vores storkøkken, og vi er stolte af at kunne kalde os den første restaurantkæde i Danmark som er helt Co2 neutral.

Åbningen af solcelleparken er første skelsættende skridt på vejen mod en mere bæredygtig fremtid for Cofoco, og vi har mange flere positive initiativer i gang, som fx vores madspildscertificeringer og vores partnerskab med Carbon Free Dining initiativet drevet af Green Earth Appeal, som vil give vores gæster mulighed for at Co2 neutralisere deres måltider og støtte klimaet og lokalbefolkningen i Usambara-bjergene i Tanzania, ved at lade Cofoco plante frugttræer på gæsternes vegne. Initiativet er også søsat via Cofoco Foods jule- og nytårscatering, hvor det estimeres at vi med salget fra 2018 vil kunne plante 30.000 træer til gode for miljøet.

Vi synes altså, at vi har god grund til at fejre vores 14 år. Derfor holder vi Cofocos fødselsdag på alle restauranterne torsdag den 1. november. Vi håber, I vil fejre vores fødselsdag med os og glæder os til 14 år mere i jeres selskab.

Vi håber, I vil fejre vores fødselsdag med os og glæder os til 14 år mere i jeres selskab.

Vil du med, skal du bare vælge din favorit restaurant og booke bord lige her.