Cofoco inviterer: Test vores januarmenuer for 200 kr.

Der er ingen grund til at blive hjemme i januar – hos Cofoco fejrer vi det nye år med at teste fire af vores januarmenuer. Det betyder, at du kan nyde en god italiensk middag for kun 200 kr. Skynd dig at købe billetterne med det samme, for de er altid populære!

Januar er normalt en måned, hvor det handler om at spare og spise hjemme, men i år skal det være anderledes! Derfor kører Cofoco med testmenuer på udvalgte dage i januar – til særligt gode priser, så I også har råd til at spise, efter I har været på januarudsalg.

Italienske madtraditioner til en god pris
På Vespa, Spuntino, Italy Søborg og Scarpetta Islands Brygge kan du nu og til begyndelsen af februar nyde en fantastisk italiensk menu for kun 200 kr. Det eneste vi beder om, er at du svarer på en håndfuld spørgsmål om maden, stedet, stemningen og servicen.

Menuerne er forskellige fra restaurant til restaurant, men har til fælles, at du får klassiske italienske retter tilberedt af gode råvarer og med respekt for de italienske madtraditioner – du skal bare beslutte, hvor du helst vil spise. Eller hvorfor ikke prøve dem alle sammen?

Vespa serverer 6 antipasti, suppe, hovedret og dessert – se menuen her og køb billetter her

Italy Søborg byder på suppe, hovedret og dessert – se menuen her og køb billetter her

Spuntino inviterer på udvalg af antipasti, pasta, hovedret og dessert – se menuen her og køb billetter her

Scarpetta Islands Brygge serverer 5 retter med fisk, suppe, pasta, hovedret og dessert – se menuen her og køb billetter her