Cofoco X Code Art Fair 2018

Cofoco tilbyder i samarbejde med Code Art Fair den ideelle billet til en dag med forkælelse for både mave og det kreative sind. Få middag + indgang til kunstmessen for kun 299kr. 

Code Art Fair er en ambitiøs kunstmesse, der finder sted i Bella Centeret fra d. 30 august til d. 2 september. På messen udforskes og fremvises den bedste moderne kunst fra overalt i verden. Code Art Fairs overordnede mission er at bringe fascinerende og tankevækkende kunstværker af nogle af nutidens mest spændende etablerede og unge kunstnere til den progressive hovedstad København. 

Billetten giver samlet adgang til Code Art Fair, samt en vidunderlig middag, der nydes på en af fem forskellige Cofoco restauranter. Vælg mellem Scarpetta på Nørrebro eller Islands Brygge, Spuntino på Vesterbro, The Italian ved Rådhuspladsen, eller Vespa ved Kgs. Nytorv. Fælles for alle restauranterne er deres kærlighed til det italienske køkken. Menuerne varierer på de forskellige restauranter, så find jeres favorit herunder, og nyd en dag med moderne kunst og italienske specialiteter. 

BEMÆRK: Du kan bestille middag til alle dage mellem 27. august og 6. september, og billetten giver adgang til Code Art Fair i perioden 30. august til 2. september. Middag og besøg på Code Art Fair behøver således ikke være samme dag. 

Læs mere om Code Art Fair her: www.codeartfair.dk 

Billetter købes igennem dette link.

PRIS: 299 DKK per person (+10 DKK billetgebyr)