Hold julefrokost med Cofocos julebord

Hos Cofoco ved vi godt, at det ikke er mange uger siden, at solens stråler velsignede os med den bedste sommer i årtier. Nu er sommeren gået på hæld, og vi skal skifte shorts og bare tæer ud med varme trøjer og stearinlys til lunefulde aftener indendørs med venner og familier. Nogle af de mest populære af den slags aftener findes i november og december, når vi fejrer juletiden ved at holde julefrokoster med dem vi holder af. 

Med Cofocos klassiske og eksklusive julefrokostmenu behøver du ikke at stresse over at handle ind eller stå i køkkenet i flere timer. Vi har nemlig forberedt alt og pakket det, så du let kan sammensætte et julebord til din julefrokost. Cofocos julefrokost indeholder alle de klassikere, som bare skal serveres til en dansk julefrokost, og som noget nyt i år har vi også en vegetarisk udgave af årets julebord. Både den klassiske og den vegetariske menu koster 245,- pr. person og kan bestilles ned til 5 kuverter.

Cofoco er ekstra stolte af dette års julemenu, for udover at lave lækker mad fra bunden af, kan vi med god samvittighed sige, at alt dette års mad til julefrokoster bliver tilberedt af vedvarende energi. Cofoco har i samarbejde med Better Energy omstillet til 100% grøn energi med en spritny solcellepark i Nees i Nordvestjylland, der fylder hele 9 fodboldbaner. Solcelleparken sender altså 20% mere grøn energi ud i energinettet end Cofoco’s restauranter benytter. 

Energi er naturligvis ikke den eneste måde vi belaster miljøet på. Derfor har vi i år også fokuseret på at mindske mængden af emballage og optimeret materialerne, således at mad og snaps til julefrokosten kan nydes så bæredygtigt som overhovedet muligt.

Du kan læse meget mere og se menuerne til julefrokost her