Corsa Pizza modtager Det Økologiske Spisemærke i sølv

På Islands Brygge 83B åbnede vi vores første pizzaria i sommer, Corsa Pizza er dedikeret til napolitanske surdejspizzaer med fokus på de bedste økologiske råvarer fra Italien og Danmark. Derfor er vi også meget stolte over at have modtaget sølv-økomærket, som betyder at helt op til 90% af alle vores råvarer er økologiske.

Vi bager ikke alene vores pizzaer med overvejende økologiske råvarer, men vi tilbyder ligeledes økologiske sodavand og vine. Corsa Pizza har 10 forskellige surdejspizzaer på menukortet, så der er noget for enhver smag og kan nu også bestilles hjem med Wolt!

Smag kærligheden for napolitanske pizzaer og friske økologiske råvarer på Corsa Pizza. Og er du sulten efter mere italiensk mad, kan vi varmt anbefale, at du lægger vejen forbi Corsa Pizzas italienske storesøster og nabo, Scarpetta Islands Brygge. Her tilbyder vi en family style menu med de bedste danske og italienske råvarer i retter, der forener begge verdener. 

Hvis napolitanske pizzaer fra Corsa vækker appetitten til mere fra det italienske køkken, så kan du med fordel lægge vejen forbi Spuntino beliggende på Vesterbrogade med et stort udvalg af lækre antipasti, samt enten pizza, pasta eller secondo tilpasset sæsonen.