Fra alle os til alle jer

Cofoco blev grundlagt på troen om, at det gode måltid ikke skal være dyrt. Vi ville skabe restauranter, som gav mulighed for at spise ude ofte og præsentere nye køkkener, som kunne byde københavnere nye oplevelser. Den vision har vi levet efter siden, og det samme skal gælde vores digitale oplevelser og indhold.

For os er alle vore restauranter unikke hver og én. De har deres helt egen folklore, drevet af de ildsjæle der dag og nat formidler deres kærlighed til en af verdens mange køkkener. Fælles for os alle er dog, at vi bestræber os på at forvalte din nysgerrighed og sult med ærlighed, for sammen at kunne skabe det bedste måltid for lige netop dig. For Copenhagen Food Collective er lige netop dét; et fællesskab, et kollektiv hvor vi alle - fra gulv til køkken - samles om kærligheden til det gode måltid.

I løbet af de sidste par måneder har vi sammen med et lille hold dygtige film- og musikskabere ledt an af Martin Skovbjerg, samlet essensen af hver enkelt restaurants sjæl; en lille bid af det du kan forvente når du kommer forbi.

Dertil har vi, som du nok allerede har bemærket, givet vores hjemmeside en opgradering, for endnu mere at kunne give jer en lille bid af Cofoco.

Velkommen til det nye https://cofoco.dk.

Se hele videoen her