Efterårsmenu på Høst

Efteråret har gjort sit indtog med køligere temperaturer, mere blæst og kortere dage. For mange er efteråret også lig med blafrende stearinlys og varme farver. Og hos Høst er efteråret lig med ingredienser som beder, svampe og kål, der tydeligt præger den helt nye menu hos Høst. 

På Høst findes menuen både i en original Høst version, samt en vegetarisk version. Fælles for dem begge er at de kan nydes som 3- eller 5-serveringer og begge kan ligeledes parres med en vinmenu af enten 3 eller 5 glas. 

Høst menuen består eksempelvis af kulmule med tomat og estragon, oksemørbrad med rødbede og karameliserede løg og blåbærsorbet med myseost og sprød karamel. Vælger man menuen som 5-retters, tilføjer det to ekstra retter, henholdsvis birkerøget kammusling og grillet jomfruhummer. 

Den vegetariske menu består af grillet tomatsalat med rød shiso og estragon, cremet korn med trøffel og karse samt blåbærsorbet med blomster og citrontimian. Vegetar menuen kan selvfølgelig også serveres som en 5-retters, og her tilføjes så to spændende retter med friteret broccoli og stegt hjertesalat.

Du kan læse endnu mere om Høst og booke et bord her