Endnu et godt tilbud - COFOCO x Folketeatret

Folketeatret og Cofoco er gået sammen om at give dig den perfekte aften med god mad og anmelderrost komedie!

Ved køb af billet til "Drengen der ville være vægtløs", er der mulighed for at tilkøbe en billet til en 2-retters middag på enten Vækst eller the italian, der begge er lokaliseret blot en kort gåtur fra Folketeatret. Tilbuddet gælder på udvalgte dage, men middag kan altid tilkøbes til 225,- + gebyr. 

Tilbuddet gælder forestillinger og middage på følgende dage: 

16, 17, 18 oktober.
7, 8, 13, 15 november. 

Om forestillingen:

En hverdagskomedie om håb og drømme

Drengen der ville være vægtløs er en skæv og underfundig komedie om, hvor svært det er at få lov til at se så langt som mod stjernerne, når horisonten for ens nærmeste er dagens varme ret fra Grillen.

René er en overvægtig nørd, som stadig bor hjemme hos sin migræne-ramte mor. Før hans far døde, skaffede han René en læreplads hos den lokale blikkenslager. Men René vil ikke være VVS’er – han vil være astronaut. Han drømmer om at flyve højt op i himmelrummet – ikke om at vade rundt i andre folks kloakslam. Han drømmer om at bo i sin egen lejlighed i storbyen – ikke om at hænge fast i barndommens provinsby med en omklamrende mor og en insisterende chef, der gerne vil overtage pladsen efter Renés far.

Renés eneste venner, Theis og Winnie, drømmer også om at finde vejen væk: Theis fifler med at score nogle hurtige, men lyssky, penge. Winnie drømmer om at vinde en sangkonkurrence og blive berømt.

Drengen der ville være vægtløs er skrevet af en af de mest interessante og pt. mest spillede dramatikere i Danmark, den prisvindende Thomas Markmann.

Om middagen:

Middagen kan nydes hos enten Vækst eller the italian. På begge restauranter, er middagen en 2-retters menu således at i kan nyde lækre retter og nå frem til forestillingen uden stress. 

Menuen på Vækst:

Kulmule med grønkål, muslinge sauce, dild & æble

Svinenakke med estragon, salatløg & tyttebær BBQ

Menuen på the italian:

Bruschetta med ricotta, tomat, kapers, aubergine, pinjekerner & basilikum

Orecchiette med rejer, jomfruhummer bisque, tomat, chili, hvidløg, basilikum & mascarpone

Billetter kan købes via dette link.