Fokus: Ost på menuen

En god middag inkluderer lidt af det hele. For mange er middagen ikke fuldendt før den søde tand også er tilgodeset - med en dessert eller lidt sødt til kaffen. Andre foretrækker at lade den søde trang hvile, og i stedet nyde god ost med både salt, sødt og sprødt til. Og så er der nogen der ikke vil nøjes med en af delene - og dem er der naturligvis også plads til. Vi giver jer her det store overblik over hvilke af Cofocos restauranter, hvor du kan nyde skønne oste.

Høst
Hos Høst i indre by er der en helt særlig ostemad på menuen. Den består nemlig af "Den Hvide Dame" fra Arla Unika på en bund af det lækreste hjemmebagte frugtbrød og toppet med rigeligt trøffel.
Se hele menuen på Høst her.

Vækst
På vores nordiske restaurant Vækst er der også "Den Hvide Dame" fra Arla Unika på menuen. Denne gang dog i en helt anden udgave. Den fede og cremede ost er nemlig friteret!
Se hele menuen på Vækst her.

Les Trois Cochons
Ingen fransk restaurant uden ost på menukortet. Det er vi helt enige i. Derfor er der naturligvis også ost på menuen på vores franske bistro på Værnedamsvej - nemlig hele 3 forskellige slags samlet på en osteplatte med syltede nødder og grillet brød.
Se hele menuen på Les Trois Cochons her.

Oysters & Grill
Hos Oysters & Grill på Nørrebro er der naturligvis også lidt til at slutte middagen af på. Når man er færdig med at mæske sig i saftige skaller, klør og rejer, kan man nemlig vælge imellem silkeblød økologisk soft ice eller 24 mdr. comté - selvfølgelig serveret med hjemmelavet sødt og brød.
Se hele menuen på Oysters & Grill her.

Spuntino
På Vesterbrogade ligger vores italienske restaurant Spuntino, der udover at bruge rigeligt med skønne oste på de napoletanske pizzaer også serverer grillet tomino. En cremet komælksost der akkompagneres af hjemmebagt brød og blåbær.
Se hele menuen på Spuntino her.

Scarpetta
Spuntino er ikke den eneste af vores italienske restauranter, hvor ost har fundet vej til menukortet. Hos Scarpetta på både Rantzausgade og Islands Brygge er vi nemlig ganske glade for ost - og serverer derfor en osteplatte med kokkens udvalg af skønne oste, sprødt og sødt.
Menuen på Scarpetta'erne er ens - men du kan læse mere om Rantzausgade her og Islands Brygge her.

Restaurant Cofoco
I Abel Cathrines gade på Vesterbro bor den originale Restaurant Cofoco stadig i lokalerne som den åbnede i for over 14 år siden. Menukortet har altid både fisk, kød, grønt og sødt repræsenteret. Og ost, naturligvis. Osten kan nydes som en del af Restaurant Cofocos 6-retters menu eller bestilles a la carte. I disse dage er det osten "Gammel Knas" fra Arla Unika der serveres stænket med Beerenausleese fra Burgenland, æble-vanilje kompot og tørret stenalderbrød.
Se hele menuen på Restaurant Cofoco her.