Foråret er kommet på tallerkenen hos Vespa

Med solen kommer lysten til at spise ude, fylde Spritz i glasset og skåle i flok og nyde de mange indtryk og farver foråret bringer med sig. Hos Vespa lever vi for denne årstid, og fra tirsdag den 10. april findes den nu også på vores tallerkener. Konceptet er enkelt: menuen er overskuelig, maden bliver serveret på fade og i små skåle til deling, og der kan bestilles vin eller øl ad libitum. 

Den nye menu består bl.a. af lækre italienske klassikere som Blæksprutte med rucola, persille & chili, Grillede ferskner & San Daniele skinke og Økologisk stracciatella fra La Treccia. 

Se hele den nye menu her: 

ANTIPASTI 
(serveres til hele bordet)    

Grillede ferskner & San Daniele skinke    

Økologisk stracciatella fra La Treccia    

Blæksprutte med rucola, persille & chili    

Crudo af Vesterhavstorsk med pistacie, frisk mynte og citronolie    

Grønne asparges med parmesan & bottarga     

Crostini med syltede artiskokker & dild    

PRIMO    

Risotto med tomater, sprøde brødkrummer & basilikum    

SECONDO 
(vælg mellem enten)    

Kalve tykstegsfilet med rucola, parmesan, balsamico & citron    

eller    

Skindstegt torsk med kartofler alla puttanesca    

DOLCE    

Rabarbertiramisu med rabarberkompot, Ladyfingers, mascarponecreme & kakao   

MENU 275 kr.  
inkl. fri rødvin, hvidvin øl & still/sparkling vand 425 kr.  

Book bord her.