Fransk julefrokost hos Les Trois Cochons

Enhver familie har forskellige traditioner for hvordan årets julefrokoster skal løbe af stablen. Der er traditioner for drikkevarer, sang, selskabslege og ikke mindst årelange praksisser for mad. De traditioner kan bunde i alt fra sydeuropæisk herkomst, til nordjysk kutyme og specifikke egnsretter. Hos Les Trois Cochons har vi i år introduceret en ny måde at holde julefrokost på - vi har nemlig taget det franske køkken under armen og sammensæt en julefrokost menu bestående af skønne franske klassikere. 

Hvornår:
Menuen serveres fra d. 27 november til d. 23 december. Menuen kan bestilles til frokost mellem kl. 12-15. 

Menuen:
Franske østers med vinaigrette 

Rejer med mayonnaise og dild 

Røget laks med fransk rævesauce

Rillette med gris, grov sennep og cornichoner 

Vol-au-vent med confiteret and og urter i flødesauce 

Crème Brûlée

Praktisk information:
Menuen koster 275,- pr. person og skal forudbestilles minimum dagen før. 

Du kan læse mere om Les Trois Cochons lige her