Gør din weekend lidt ekstra

Det er aldrig helt nemt at komme tidligt op af sengen i weekenden, også selvom der venter godt selskab og ikke mindst god mad. Hvis du tager en Bybil, evt tager din morgenmads-date på vejen, så er kaffen på vores regning og du kan vinde 2 timers gratis bæredygtig kørsel.

Når det sner, regner eller bare er gråt, så vil man helst tage bilen eller i værste fald taxaen. Ja, det går ud over vores luft og by, men det er bare en kort tur, og bussen er bare aldrig rigtig sjov, eller kører ikke lige til døren. Sådan har vi det i hvert fald. Vi ved også at det i weekenden er der man rigtig har tid til at spise et godt måltid med dem man holder af, evt ikke har set i lang tid, og slutte af med en god gåtur om Søerne eller gennem Broerne. Det vil vi gøre noget ved. Den sidste måneds tid har vi sammen med GreenMobility "kørt" et samarbejde, hvor du får 30 gratis bæredygtige minutters kørsel, og går turen til Les Trois Cochons bl.a., så giver vi kaffen og lidt sødt.

Det samarbejde udvider vi nu med en konkurrence hvor du kan være med i lodtrækningen om 2 timers kørsel - kaffen er stadig på vores regning. Les Trois Cochons byder på byens bedste croissant eller omelet. Vækst har netop fået ny vegetar menu og på frokostmenuen kan du lige nu nyde den silkebløde røget laks fra Hiddenfjord, blandt andre sundere nyfortolkninger af det klassiske smørrebrød. 

Det du skal gøre er:

 - indtaste en af nedenstående koder

 - nappe en ByBil, evt tage din medspisende med på vejen 

 - nyde en god morgenmad eller frokost på enten Les Trois Cochons eller Vækst

 - vise kvitteringen og vi giver kaffen og lidt sødt til gåturen hjem. 

Og bare rolig - hvis du tager ByBilen i løbet af ugen til en af de to restauranter, så får du også kaffen med.

Ny kunde: #cofoco

Eksisterende kunde: cofocokører

Vi ses snart!