(Halv) maraton-middag!

Hos Cofoco er vi intet mindre end imponerede over alle de stålsatte og dygtige løbere, der stiller op til Copenhagen Half Marathon d. 16 september 2018. At deltage i et halvmaraton kræver ufattelige mængder tid, træning og dedikation op til den store dag hvor løbet gennemføres, og den stolte løber bliver overrakt sin medalje. Og på denne dag, hvor de mange måneders træning skal stå sin prøve, synes vi naturligvis, at den stolte løbsdeltager skal belønnes med en rigtig lækker middag fyldt med energi! 

På Scarpetta Rantzausgade vil de så gerne se nogle af de skinnende medaljer - og derfor inviterer de alle deltagere til CPH Half Marathon 2018 til (halv) maraton-middag d. 16 september!

Det eneste vi ønsker er at se en medalje fra et gennemført CPH Half 2018, og således indløser den deltagende og dennes selskab alle muligheden for at nyde Scarpettas 5 retters menu til kun 200,- pr. person. (Normalpris 275,-). 

Du kan se Scarpettas menu og booke bord her.

Det er ikke nødvendigt at booke et bord til (Halv) maraton-middagen, men pladserne er begrænsede. Nævn meget gerne i jeres booking, at I har en medalje og gerne vil booke til maraton-middag.