Har du overvejet Cofocos frokostordning?

Vil I have en varieret frokost, der er inspireret af alverdens køkkener og skabt med respekt for råvarerne og det gedigne kokkehåndværk? Så er Cofocos frokostordning til virksomheder det, I skal sætte på buffeten.

Hos Cofoco laver vi god, velsmagende mad af sunde og friske råvarer. Det gør vi på vores restauranter, og det gør vi også, når vi hver dag laver frokost til små som store virksomheder i samarbejde med Jespers Torvekøkken.

Med Cofoco frokostordningen får I vores signaturretter lavet af råvarer med fokus på det gode måltid og kærligheden til antipasti- og tapasserveringer. Det betyder stor variation i menuerne og masser af velsmag på tallerkenen.  

Så hvis du går og skæver til den flade medbragte madpakke, synes vi, du skulle overveje, om vores frokost ikke ville være et forsøg værd. Vi forkæler hver dag danske virksomheder med herlig frokost, så hvorfor skal du og dine kollegaer ikke også nyde godt af det? I vil opleve en professionel frokostleverandør, som brænder for ærlig og herlig mad med passion.

Interesseret? Så klik her og læs mere om Jespers Torvekøkken og Cofocos frokostordning her.