Her kan du nyde sensommersolens stråler

I Danmark elsker vi solen, og det, at den har vist sig rekordmeget over det meste af foråret og sommeren. Men selvom vi er trådt ind i september måned elsker sensommersolen heldigvis stadig os! Det skal fejres udenfor, og derfor har vi nedenfor lavet en guide til Cofocos restauranter med udeservering, så du ikke går forgæves i din jagt på sensommersolens lune stråler. 

Llama
Hos llama tilbyder vi lækre latinamerikanske retter og spicy cocktails, mens du er på tan camp på vores terrasse.

Scarpetta Islands Brygge og Rantzausgade
Hos Scarpetta kan du også nyde din mad udendørs. På Rantzausgade har vi små hyggelige 2-mands borde, mens vi på Islands Brygge har plads til op til 8 per bord udenfor.

Les Trois Cochons
På Værnedamsvej emmer det i disse dage af sol og sommer. Vi har bl.a. nye cocktails og skaldyrsfad på menuen, og du er mere end velkommen til at nyde det hele udendørs. Åbent til morgen, frokost og aften. 

Les Trois Cochons er en hyggelig fransk bistro på Vesterbro med udendørsservering - som på en ægte fransk fortovscafe.

The Italian
På the Italian tæt ved Rådhuspladsen har vi slået parasollerne op, så du ikke smelter i varmen. Vi har åbent til frokost og middag og byder på friske italienske sommer-retter. 

Restaurant Cofoco
I Abel Cathrines Gade kan du også nyde det gode vejr, og vi kører udeservering på alle retter og drikkevarer. Der er bl.a. rabarber på menuen, som egner sig vældig godt i sommervejret.

Oysters & Grill
Borde-bænke sættene står klar foran restauranten på Nørrebro, og vi er klar med havets frugter og saftige bøfmenuer. Nyd dem og en kold fadøl eller en cocktail i solen.

Spuntino
Hos Spuntino kan I nyde lækre italienske retter, og pizza Napolitana udendørs med en kølig Aperol spritz eller hvad dit hjerte begærer. Vi har to-mandsborde klar til jer!