Høst & Vækst i Michelin Guide 2020

Høst og Vækst indtager igen i år pladser på den eftertragtet Michelin Guide, der anbefaler god mad af særlig kvalitet i over 30 lande.

Skridt mod bæredygtighed
Og i år er vi ekstra stolte over også at blive anerkendt i vores arbejde hen imod en mere bæredygtig restaurantionsbranche. Begge restauranter er nemlig på en ny liste: Michelin Nordic Countries Restaurants Taking Positive Steps Towards Sustainability. Ikke alene er både Vækst og Høst selvforsynende med solenergi fra Cofocos egen solcellepark i Nees og samarbejder med Green Earth Appeal i Carbon Free Dining, der gennem træplantning i Tanzania CO2 neutraliserer produktionen af måltiderne. For disse bæredygtige tiltage gælder faktisk alle vores 12 restauranter rundt i København og boutique hotel, Coco Hotel.  

Udmærkelsen i Michelin Guiden betyder dog ikke, at vores restauranters priser er skyhøje. Faktisk kan du på Vækst få 3 retter for kun 330 DKK og på Høst serverer vi 3 retter for 355 DKK. Og vi vil forsat gøre vores bedste i arbejdet mod en mere bæredygtig fremtid gennem grøn omstilling. 

Michelin Guide
MICHELIN-guiderne kan takket være sin seriøse og unikke tilgang til kulinariske oplevelser blive bestsellers på bogreolerne. Guiden rangerer nu over 30.000 virksomheder i over 30 lande spredt på tre kontinenter, og mere end 30 millioner MICHELIN-guider er blevet solgt verden over siden dens udkomst. 

I dag er den bemærkelsesværdige Michelin Guide stadig lige så relevant i 2020 som tilbage til sin grundlæggelse i 1900-tallet, når det gælder om at stille turisme, gastronomi og søgen efter uforglemmelige oplevelser til rådighed for alle.

Er du nysgerrig på restauranterne Høst og Vækst, kan du tage et kig på deres menuer nedenunder, og besøge deres restaurantsider via links i venstre side for at booke bord. 

Høst Menu

Vækst Menu