Høj kvalitet til lave priser hos Cofoco
Alle fortjener et godt måltid. Det har været den grundlæggende tanke bag Cofoco siden vi i 2004 slog dørene op til vores første restaurant. Ønsket har altid været, at Cofocos restauranter kunne favne alle behov og ønsker for stemning, mad og drikke, til en pris hvor alle kan være med.
Det var præmissen dengang, og det er det stadig i dag. Derfor tilbyder alle Cofocos restauranter menuer til budgetvenlige priser, og muligheden for selv at sammensætte 1-3 retter til under 200 kr. Alle dage - hele året rundt.
Selvom vores priser er lave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har skabt stærke samarbejder med lokale producenter og leverandører, hvor vi også løbende kvalitetstjekker de produkter og fødevarer vi får leveret, så vi altid kan servere mad af højeste kvalitet til de bedste priser.
Samtidig har vi et bæredygtigt koncept, hvor Cofoco er i konstant udvikling. Vi investerer derfor i bæredygtige løsninger som solenergi, økologi, økosystemer og aktivt træplantningsinitiativer på alle vores restauranter. Vi går op i social bæredygtighed i den 3. verden, grønne initativer og bekæmpelse af madspild.
Det gør vi, så vi kan blive ved med at glæde vores gæster med gode og måltider til bedre priser, god samvittighed og holde fast i vores oprindelige manifest, nemlig at Cofoco skal være for alle, også hvad angår prisen.
Se restauranterne menuer og priser herunder
Les Trois Cochons
Family style menu | ||
Skal bestilles af hele bordet | ||
Tærte med ricottacreme, grillet zucchini & baby kapers | ||
Gougères med trøffelcreme & comté | ||
~ | ||
Crudo med sandart, salsa verde, oliven, radisser & kørvel | ||
Salat med grillet græskar, salvie, græsker kerner, stracciatella & balsamico | ||
~ | ||
Grillet kylling med ærter, haricotsverts, smørstegt | ||
baby blomkål & kyllinge jus | ||
~ | ||
Eton Mess med friske bær, hindbær coulis, flødeskum & marengs | ||
395,- per person | ||
Menuen serveres også vegetarisk | ||
A la carte | ||
Mindre retter | ||
2 slags oliven | 50,- | |
Saltede macadamianødder & mandler | 50,- | |
Østers med mignonette | 3 stk 145,- | 6 stk 265,- |
Gougères med trøffelcreme & comté | 110,- | |
Tærte med ricottacreme, grillet zucchini & baby kapers | 75,- | |
Ansjoser med citron-mayonnaise & grillet surdejsbrød | 75,- | |
Forretter | ||
Bagt græskar med salvie, græskarkerner & stracciatella | 95,- | |
Blinis med jordskokker, kammusling & purløg | 165,- | |
Grillede jomfruhummere med citron smør & grillet surdejsbrød | 180,- | |
Crudo med sandart, salsa verde, oliven, radisser & kørvel | 150,- | |
Tuntatar med avocado, sesamfrø, korinanderkarse, wasabi nødder & ponzusauce | 150,- | |
Større retter | ||
Moules frites med blåmuslinger, hvidvin & persille | 195,- | |
Smørstegt rødfisk med matelote sauce, stegte ramsløg & sølvbede | 230,- | |
Peber bøf grillet oksemørbrad med pommes frites & madagaskarpebersauce | 275,- | |
Steak frites grillet ribeye med pommes frites & bearnaisesauce | 295,- | |
Rørt tatar med cognac, tomat, estragon & pommes frites | 175,- | |
Vol-au-vent med svampe, rapini, ærter & haricot verts | 195,- | |
Grillet kylling med ærter, haricotsverts, smørstegt baby blomkål & kyllinge jus | 220,- | |
Plateau de fruits de mer et légumes (nok til 2 pers) Østers, hummer, jomfruhummer, rejer, krabbeklør, blåmuslinger, blinis med kammusling, grøntsags-crudité & grillet surdejsbrød | 995,- | |
Vi anbefaler at forudbestille vores skaldyrsfad | ||
Sides | ||
Pommes frites med dijonnaise | 50,- | |
Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
Bagt græskar med salvie, græsker kerner & balsamico | 65,- | |
Desserter | ||
Chokolademousse med appelsinkompot & chokolade nibs | 95,- | |
Eton Mess med friske bær, hindbær coulis, flødeskum & marengs | 95,- | |
Comté med kvædekompot & grillet surdejsbrød | 85,- | |
Macarons | 55,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser |
Spuntino
Spuntino menu 350,- | ||
Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
( min. 2 personer) | ||
Karaffelvin, øl & vand ad libitum i 2 timer for 215,- pr. person | ||
Selskaber over 11 personer får serveret en særlig family style menu med alle antipasti, kokkens udvalg af pizza & secondo samt dessert for 365,- pr. person | ||
SNACKS | ||
Marinerede oliven | 45 kr. | |
Parmesan, modnet i min. 24 måneder | 45 kr. | |
ANTIPASTI | ||
Burrata med olivenolie og sort peber | 95 kr. | |
Salame med fennikelfrø | 75 kr. | |
Carciofi artiskok med citrus, mynte, ricotta og pistacie | 75 kr. | |
Bacala på torsk med radicchio og kapers | 75 kr. | |
Arancini med rosmarin og tomatsauce | 65 kr. | |
PIZZA | ||
Pizza Margherita tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 100 kr. | |
Pizza Pancetta mozzarella, tomater, zucchini, pancetta og persille | 135 kr. | |
Pizza Prosciutto tomat, mozzarella, prosciutto og rucola | 145 kr. | |
Pizza Piccante tomat, mozzarella, salami piccante, chili og basilikum | 145 kr. | |
Pizza Mortadella bøffelmælksmozzarella, persille, pistacie, mortadella, chili og rucola | 145 kr. | |
Pizza Capricciosa tomat, mozzarella, skinke, champignon og basilikum | 135 kr. | |
PASTA | ||
Tartufo agnolotti med trøffel, spinat og ristet brød | 185 kr. | |
SECONDO | ||
Manzo rosa stegt okse med grillet romainsalat, kartoffel, kapers og parmesan | 195 kr. | |
Merluzzo Giallo stegt lyssej med pistacie, cremede ærter, bønner, pesto og kartoffel pure | 195 kr. | |
DOLCE | ||
Sorbetto blodappelsin sorbet | 75 kr. | |
Tiramisu den klassiske | 75 kr. | |
Panna Cotta med hvid chokolade, kardemomme og rabarber | 75 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Scarpetta Rantzausgade
MENU CLASSICO vælg tre retter -antipasti - secondo - dolce 300kr. | ||
MENU DI PIZZE vælg tre retter -antipasti - pizza/pasta - dolce 275 kr. | ||
Ved reservationer over 7 personer tilbyder vi selskabsmenuerne - se under "selskaber" | ||
Karaffelvin. fadøl og vand ad libitum i 2 timerpr. person 215 kr. | ||
SNACKS | ||
Olive - marinerede oliven | 40 | |
Noccioline - saltede nødder | 40 | |
ANTIPASTI | ||
Bruschetta - med grillet brød med rørt torsk, persille og ærtesalsa | 110 | |
Burrata - med grillet brød og olivenolie | 100 | |
Carpaccio - lårtunge med rucola, parmesan og balsamico | 115 | |
Crudo - rå tun med tomat, olivenolie, grøn chili, fennikel og citron | 125 | |
Caponata - stegte auberginer med tomat, basilikum, pinjeker og radichio | 95 | |
PIZZE | ||
Margherita - tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 115 | |
Salame Piccante - tomat, bøffelmozzarella, salami og basilikum | 140 | |
Prosciutto - tomat, bøffelmozzarella, prosciutto og basilikum | 140 | |
N´duja - mascarpone, N´duja pølse, zuchinni, stracciatella og basilikum | 130 | |
ALLE PIZZAER KAN BESTILLES GLUTENFRI | ||
PASTA | ||
Linguine - med vilde rejer, tomat, chili, hvidvin og persille | 165 | |
Ravioli - med spinat, ricotta, pinjekerner, parmesan og salvie | 165 | |
Risotto- – risotto med salciccia, chili, sortkål og ærter | 160 | |
SECONDO | ||
Vitello - grillet kalv med hjertesalat, persille, rucola, parmesan og citron | 195 | |
Pesce rosso - grillet ørred med polenta, dampede porre og spinat | 195 | |
DOLCI | ||
Limone - citrontærte med marengs | 75 | |
Sporcamuss - sprød butterdej med rabarber og vanilje creme | 75 | |
Sorbetto - vanilje panna cotta med mandarin sorbet og cantucinni | 75 | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Restaurant Cofoco
Snacks og Bobler | ||
Toast med vesterhavsost og Iberico | ||
Cremant de Bourgogne, Bruno Dangin, Bourgogne | ||
135 kr. | ||
4-retters menu | ||
Rimmet helleflynder med peberrod, agurk og frisker urter | ||
Muslingesuppe med røget kuller, syltede stikkelsbær og gule beder | ||
Kalvetyksteg med gulerødder, peber blanquet og nye løg el. Rib-eye/Torsk istedet for kalv + 95 kr./55kr. | ||
Vaniljeis med solbær og chokolade | ||
390 kr. | ||
5-retters menu | ||
Rimmet helleflynder med peberrod, agurk og frisker urter | ||
Muslingesuppe med røget kuller, syltede stikkelsbær og gule beder | ||
Vaffel med Karl-Johan skum og stegte Kejserhatte | ||
Kalvetyksteg med gulerødder, peber blanquet og nye løg el. Rib-eye/Torsk istedet for kalv + 95 kr./55kr. | ||
Vaniljeis med solbær og chokolade | ||
450 kr. | ||
Snacks & 5-retters menu | ||
Toast med Vesterhavsost og Iberico | ||
Rimmet helleflynder med peberrod, agurk og frisker urter | ||
Muslingesuppe med røget kuller, syltede stikkelsbær og gule beder | ||
Vaffel med Karl-Johan skum og stegte Kejserhatte | ||
Kalvetyksteg med gulerødder, peber blanquet og nye løg el. Rib-eye/Torsk istedet for kalv + 95 kr./55kr. | ||
Vaniljeis med solbær og chokolade | ||
500 kr. | ||
Vinmenu | ||
** NV Cremant de Bourgogne, Bruno Dangin, Bourgogne | ||
2022 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | ||
2022 Gelber Sandsten, Riesling, Pfalz | ||
* 2022 Blanc Saint, Chardonnay, Beaujolais | ||
2021 Version Sud, Grenache, Rhône | ||
NV Vin Doux Natural Ambré, Grenache, Rhône | ||
4 retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5 retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5 retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menu skal bestilles af hele bordet | ||
A la carte | ||
Snack | 65 kr. | |
Toast med Vesterhavs ost og Ibericoskinke | ||
Rimmet helleflynder | 125 kr.. | |
Med peberrod, agurk og frisker urter | ||
Muslingesuppe | 125 kr. | |
Med røget kuller, syltede stikkelsbær og gule beder | ||
Vaffel | 125 kr. | |
Med Karl-Johan skum og stegte kejserhatter | ||
Grillet fladbrød | 175 kr. | |
Med kartoffel, syltede granskud og persillecreme | ||
Stegt torsk | 195 kr. | |
Med aligot, champagne beurre blanc og rogn | ||
Kalvetyksteg | 185 kr. | |
Med gulerødder, peber blanquet og nye løg | ||
Rib-eye | 275 kr. | |
Med grillet hjertesalat, ramsløg og persillesauce | ||
Ost | 95 kr. | |
To slags ost med kompot og knækbrød | ||
Vaniljeis | 85 kr. | |
Med solbær og chokolade | ||
Citronverbena is | 90 kr. | |
Med pocheret pære og reduceret fløde | ||
Alle retter har forretsstørrelse | ||
Bemærk venligst at selskaber på 8 personer eller mere skal forudbestille 4, 5 eller snacks og 5 retter der bliver sammensat af vores dygtige kokke | ||
Der tages forbehold for daglige ændringer | ||
Oysters & Grill
Havets Frugter | ||
10 SERVERINGER (MIN. 2 PERSONER.) | ||
Udvalg af østers | ||
- | ||
Friterede blæksprutter, pil-selv-rejer, ceviche & crudité | ||
- | ||
Peruvianske kammuslinger, moules marinières, friterede rejer, græsk salat & pommes frites | ||
435 kr. pr. person | ||
3 retters menu | ||
Ceviche, pil-selv-rejer & crudité | ||
- | ||
Vælg hovedret: | ||
Moules frites / Havbars /Rørt oksetatar | ||
Falafel / Striploin / Rib-eye (+55 kr) | ||
- | ||
Vanilje softice m. blodappelsin & pistacie | ||
375 kr. | ||
Bemærk venligst at selskaber på 9 personer eller mere skal forudbestille enten 3 retters menu eller Havets Frugter | ||
Alle i selskabet bedes vælge samme menu | ||
À La Carte | ||
Østers | ||
Coutain villaise | 35 kr. pr. stk. | |
Roumegous Spéciale | 42 kr. pr. stk. | |
Friteret østers | 35 kr. pr. stk. | |
Sæsonens østers | 39 kr. pr. stk. | |
1/2 Dusin østers (2x Countain villaise, 2x Roumegous Spéciale, 2x Sæsonens østers) | 225 kr. | |
1/1 Dusin østers (4x Coutain villaise, 4x Roumegous Spéciale, 4x Sæsonens østers) | 425 kr. | |
Fisk og Skaldyr | ||
Havets foretter (min. 2 personer): Pil-selv-rejer, ceviche, moules marinières & crudité | 140 kr. | |
Pil-selv rejer, citronmayo, pr. 100g. | 65 kr. | |
Ceviche af torsk, mango, tomat & koriander | 95 kr. | |
Sardiner, citron & grillet brød | 65 kr. | |
Tuntatar, avocado, lime & koriander | 135 kr. | |
Søpindsvin, tomat, agurk og purløg | 95 kr. | |
Friteret rejer, chili mayo | 55 kr. | |
Blæksprutte friteret/ a la plancha, chili mayo | 95 kr. | |
Friteret softshell krabbe, chili mayo | 135 kr. | |
Dansk yellowtail king fish, citron & olivenolie | 95 kr. | |
Kammuslinger a la plancha | 95 kr. | |
Knivmuslinger a la plancha | 65 kr. | |
Krabbesalat, creme fraiche, purløg og grillet brød | 125 kr. | |
Moules marinières, hvidvin & urter | 55 kr. | |
Jomfruhummer a la plancha | 95 kr. | |
Grillede vilde argentinske rejer | 95 kr. | |
Peruviansk kammusling, grillet i skal m. ponzu | 110 kr. | |
Hovedretter | ||
Alle hovedretter serveres med pommes frites & salat | ||
Moules frites, hvidvin & urter | 185 kr. | |
Hel grillet havbars, salsa & urter | 215 kr. | |
Rørt oksetatar, kapers, cornichoner & urter | 195 kr. | |
Grillet rib-eye kornfodret 225g m. urtesmør | 295 kr. | |
Grillet striploin kornfodret 180g m. urtesmør | 255 kr. | |
Falafel, grillet sommergrønt, chimichurri & saltet yoghurt | 185 kr. | |
Sides | ||
Tzatziki | 45 kr. | |
Grøn salat | 50 kr. | |
Pommes frites | 50 kr. | |
Grillet padron, havsalt & citron | 50 kr. | |
Crudite af grøntsager, friskostcreme & olivenolie | 50 kr. | |
Vandmelon- & fetasalat m. tomat & oliven | 75 kr. | |
Desserter | ||
Vanilje softice m. blodsappelsin & pistacie | 65 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Vækst
En aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Vækst menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
695,- | ||
Champagne i stedet for Crémant +45.- | ||
3 retter | ||
Saltet Kammusling | ||
Grønne stikkelsbær, æble & hasselnød | ||
~ | ||
Stegt Torsk | ||
Radise, ærter, ørredrogn & beurre blanc | ||
~ | ||
Rabarbersorbet | ||
hvid chokolade, kamille og marengs | ||
395,- | ||
Dansk Oksemørbrad | ||
Salatløg & trøffle sauce | ||
som hovedret på menu | ||
+ 95,- | ||
Ost | ||
3 Arla Unika oste | ||
Karamelliseret stikkelsbær & knækbrød | ||
som dessert på menu | ||
+30,- | ||
Vinmenu | ||
2021 Riesling, Scheuermann, Gelber Sandstein, Pfalz | ||
2021 Chardonnay, Terres du Moutherot, Jura | ||
2018 Château Du Mont, Sauvignon blanc, Sémillon og Muscadelle, Bordeaux | ||
260,- | ||
Á la carte | ||
Forret | ||
Saltet Kammusling grønne stikkelsbær, æble & hasselnød | 110,- | |
Glaskål friskost og grønne stikkelsbær | 110,- | |
Hovedret | ||
Stegt Torsk radise, ærter, ørredrogn & beurre blanc | 225,- | |
Broccolini Røget Havgus & urtecreme | 225,- | |
Dansk Oksemørbrad Salatløg & trøffle sauce | 300,- | |
Ost | ||
3 Arla Unika oste karamelliseret stikkelsbær & knækbrød | 95,- | |
Dessert | ||
Rabarbersorbet hvid chokolade, kamille og marengs | 85,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Llama
MENU | ||
A LA CARTE | ||
Vi anbefaler 3-4 a la carte retter pr. person - Alle retter er lette at dele | ||
Guacamole med hjemmelavede tortilla chips | 85,- | |
Tostada med ærter, grøn tomat mole, shiso & citronmelisse | 95,- | |
Tostada med tun tartar, avocado, sesam, wasabi & spicy ponzu | 105,- | |
Baja taco med torsk paneret i panko, arbol chili-mayo, kål & koriander | 105,- | |
Taco med braiseret gris, salsa verde, salatløg & grillet ananas | 105,- | |
Taco med babymajs i tempura, ha sikil pak salsa & pico de gallo | 95,- | |
Grillet oksespyd med urtesmør, aji panca & purløg | 95,- | |
Spyd med kejserhatte & østershatte, chipotle & chimichurri | 80,- | |
Ceviche af helleflynder med agurk, tomat, rødløg, chulpi majs & avocado | 150,- | |
Aguachile med rejer, agurk, daikon, koriander & jalapeño olie | 120,- | |
Salat med pak choy, grønne bønner, aji peber, lime/citron marinade & paranød | 80,- | |
Friteret yuca med lime-mayonnaise | 80,- | |
Argentinske empanadas med asparges, ristede artiskokker, persille & salsa roja | 150,- | |
Grillet havbars med lime, persille & salsa roja | 220,- | |
Grillet kylling med grillet asparges, pico de gallo & søde kartofler | 230,- | |
Grillet ribeye steak med chimichurri | 275,- | |
DESSERT | ||
Sorbet af passionsfrugt med græsk yogurt & passions gel | 90,- | |
Chokoladesorbet med dulce de leche cream & hibiscus granita | 90,- | |
MENU | ||
Serveret "family style" | ||
Tostada med ærter, grøn tomat mole, shiso & citronmelisse | ||
Taco med braiseret gris, salsa verde, salatløg & grillet ananas | ||
Grillet oksespyd med urtesmør, aji panca & purløg | ||
• | ||
Ceviche af helleflynder med agurk, tomat, rødløg, chulpi majs & avocado | ||
Aguachile med rejer, agurk, daikon, koriander & jalapeño olie | ||
•• | ||
Grillet kylling med grillet asparges, pico de gallo & søde kartofler | ||
Friteret yuca med lime-mayonnaise | ||
Salat med pak choy, grønne bønner, aji peber, lime/citron marinade & paranød | ||
••• | ||
Sorbet af passionsfrugt med græsk yogurt & passions gel | ||
450,- | ||
Ribeye i stedet for kylling / +65,- | ||
Bemærk venligst, at selskaber på 9 personer eller derover får serveret family style menuen. | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Høst
HØST MENU | ||
3 RETTER | ||
Kammusling med agurk og kernemælk ( + Kaviar 95,-) | ||
Farseret kylling med morkler og ærter | ||
eller | ||
Oksemørbrad med bøgehatte og morkler + 115,- | ||
eller | ||
Halv hummerhale med kartofler og morkler + 145,- | ||
Rabarber med hvid chokolade og karamel | ||
395,- | ||
VINMENU | ||
3 GLAS | ||
Little Buteo, Grüner Veltliner, Neiderösterreich | ||
- | ||
Morgon, Gamay, Beaujolais | ||
eller | ||
Altenburger, Blaufrankisch, Burgenland | ||
- | ||
Chateau du Mont, Semillon, Bordeaux | ||
295,- | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
3 RETTER | ||
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
795,- | ||
- | ||
HØST MENU | ||
5 RETTER | ||
Kammusling med agurk og kernemælk ( + Kaviar 95,-) | ||
- | ||
Helleflynder med blåmuslinger og tomat | ||
- | ||
Hvide asparges med trøffel og stikkelsbær | ||
- | ||
Farseret kylling med morkler og ærter | ||
eller | ||
Oksemørbrad med bøgehatte og morkler + 115,- | ||
eller | ||
Halv hummerhale med kartofler og morkler + 145,- | ||
- | ||
Rabarber med hvid chokolade og karamel | ||
495,- | ||
VINMENU | ||
5 GLAS | ||
Little Buteo, Grüner Veltliner, Neiderösterreich | ||
- | ||
Riesling M, Riesling, Rheinhessen | ||
- | ||
U´Carusu, Nero d´Avola, Sicilien | ||
- | ||
Morgon, Gamay, Beaujolais | ||
eller | ||
Altenburger, Blaufrankisch, Burgenland | ||
- | ||
Chateau du Mont, Semillon, Bordeaux | ||
400 kr. | ||
EN AFTEN PÅ HØST | ||
5 RETTER | ||
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand | ||
995,- | ||
- | ||
OST | ||
Gammel knas | ||
fra Arla Unika | ||
med kvædekompot, trøffel og kastanje | ||
85,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se Jah Izakayas menu her.
Se Corsa Pizzas menu her.
Find restaurant og book bord her.