Stor amerikansk tv-station anbefaler Höst

Den amerikanske tv-station CNBC hylder den danske hygge og ikke mindst restaurant Höst på sin liste over 20 oplevelser, du skal nå i dit liv. Har du nået at spise på Höst?

Vores elskede begreb ‘hygge’ er i den grad slået igennem i udlandet – danskernes evne til krybe sammen i stearinlysenes skær og hygge os gennem den mørke vinter er nemlig helt unik. Og derfor er det ikke overraskende præcis den stemning, udenlandske rejsejournaliter og -bloggere går efter, når de besøger København. 

Det er meget ofte nogle af Cofocos restauranter, de bliver nævnt som perfekte steder at opleve det nordiske køkken i kombination med den danske ‘hooga’ (som de udtaler det over there).

CNBC har netop udgivet en liste over 20 ting, man bør opleve i løbet af sit liv – og nr. 3 på listen er at opleve den danske hygge. Og det skal naturligvis foregå på Höst, skriver den store tv-station.

“Udtrykket hygge kommer fra et norsk begreb fra det 16. århundrede, og du kan opleve det med krydret varm vin, middag i stearinglysenes skær, dekadente desserter og masser af gode grin. Det er den stemning, du kan opleve på Höst," skriver journalisten Erica Corsano. 

Se hele listen over 20 ting, du skal opleve her.

Har du fået lyst til en hyggelig aften på Höst – så se menuen og book dit bord her.