Jul på Cofocos restauranter

Lad Cofoco stå for din julemiddag! Hvad enten det drejer sig om en julemiddag med dine kolleger eller en hyggelig stund med familien på én af vores restauranter. 

For at give dig et godt overblik, har vi hér på siden lavet en oversigt over alle dine muligheder og over alt, hvad der smager af jul. Hvis I har specielle ønsker eller spørgsmål, er vi klar på mail og telefon. Kontakt os på 70 70 15 88 eller info@cofoco.dk

Gå på opdagelse i menuen ovenfor!

Rigtig glædelig jul!

Llama

På Llama kan du opleve det sydamerikanske køkken, der både er alsidigt, farverigt og byder på masser af smagfulde kontraster. Vi anbefaler vores tasting menu med 10 serveringer, der serveres family style. Stemningen er uformel, sjov og levende, og baren byder på et stort udvalg af originale sydamerikanske cocktails. 

Vi anbefaler: Llamas 10-retters tasting menu til 395 kr. serveret family style.

Location: Indre by tæt på Kgs. Nytorv

Se menuen her

Oysters & grill

Har du lyst til at sammensætte din egen menu i afslappede og uformelle omgivelser, bør du lægge vejen forbi Oysters & Grill. Her kan du gå ombord i havets frugter med grillet, dampet og friteret skaldyr serveret med crudité af grøntsager. Herefter frister vi med grillet entrecôte, havbars eller rørt tatar – og selvfølgelig et udvalg af lækre desserter. 

Vi anbefaler “Havets frugter”, grillet entrecôte og soft ice eller Comté til 430 kr.  

Location: Sjællandsgade på Nørrebro

Se menuen her

Vækst

Vækst tager med sin gastronomi udgangspunkt i de friske nordiske grøntsager, men finder stadig også glæden ved en god bøf, skaldyr eller en helstegt fisk. Restaurantens hjerte er drivhuset og de utallige planter, som trækker naturen helt ind på Vækst og midt ind i det gamle København. Er også åben til frokost.

Vi anbefaler Vækst' 3-retters menu til 295 kr.

Location: Det københavnske latinerkvarter tæt på Rådhuspladsen

Se menuen her

the italian

the italian er de italienske klassikere. Det er pizza, pasta, bøf og selvfølgelig desserter. I køkkenet skabes alt fra bunden, og der er stort fokus på kvalitet og velsmag. Fra den papirtynde sprøde pizza til den intense kaffe smag i vores tiramisu. Placeringen tæt på Rådhuspladsen giver the italian et helt specielt liv. Stemningen er afslappet og tempoet højt. Her serveres også frokost. 

Vi anbefaler the italians menu classico bestående af 3 retter til 295 kr. 

Location: Vester Voldgade, mellem Rådhuspladsen og Jarmers Plads

Se menuen her

Høst

Uanset om det er sommer eller vinter, tilbyder Høst en 3-retters menu og en signatur-menu, som kan kombineres med en vinmenu. Køkkenet lader sig diktere af de nordiske årstider og det udbud af råvarer, som følger med, og maden serveres i smukke lokaler, der ligesom maden er forankret i en nordisk tradition.

Vi anbefaler "En aften på Høst" til 795 kr. 

Location: Nørre Farimagsgade mellem Israels Plads og Søerne

Se menuen her

Les Trois Cochons

Midt på Vesterbro ligger Les Trois Cochons. Les Trois Cochons er vores franske restaurant. Her serverer vi klassiske franske bistroretter, som salade de chèvre chaud, tarte flambée og vol au vent. Det er enkelthed med ærkefransk smag i fokus. 

Vi anbefaler: Les Trois Cochons' 3-retters menu til 295 kr. 

Location: Lige midt på Værnedamsvej

Se menuen her

Restaurant Cofoco

Dette er stedet at tage hen for en elegant aften i afslappede omgivelser. Maden er let og elegant og hvis du kan lide fransk og nordisk mad i fin forening, så er Restaurant Cofoco the place to be

Vi anbefaler: 4-retters menu til 275 kr. - og også vores hjemmelavede nuggets, hvis appetitten er til det!

Location: Abel Cathrines Gade mellem Istedgade og Vesterbrogade

Se menuen her

Vespa

Vespa er Cofocos italienske osteria på Store Kongensgade. Menuen på Vespa består af en masse forskellige serveringer, hvor enkeltheden og råvarernes velsmag er i centrum. Stilen på Vespa er, som var det mama selv, der stod i køkkenet, og stemningen sjov og afslappet. Vi synes selv, at det er det perfekte grundlag for en dejlig aften i gode venners lag. 

Vi anbefaler: husets menu, der består af antipasti, primo, secondo og dolci til 245 kr.

Location: I St. Kongensgade, i gåafstand til både Kgs. Nytorv og Østerport Station.

Se menuen her

Scarpetta

Scarpetta tager udgangspunkt i de gode danske og italienske råvarer og fortolker de klassiske italienske landkøkkens retter og smage, og giver dem vores helt eget præg og udtryk.

Vi anbefaler at prøve husets signaturpizza med blomkål, trøffel og pecorino til deling som appetizer efterfulgt af Scarpettas 5-retters menu til 275 kr. 

Location: Du finder både Scarpetta på Islands Brygge og Nørrebro. Maden er den samme!

Se menuen på Islands Brygge her & menuen på Rantzausgade her

Spuntino

Spuntino er vores italienske restaurant på Vesterbrogade. På Spuntino har de gode råvarer en stor plads, hvad enten de er fra Italien eller Danmark. På Spuntino får de enkelte råvarer lov at stå alene, og små twist fremhæver råvarernes smag. Med sit store vinduesparti suges livet og lyset fra den pulserende Vesterbrogade ind i restauranten.

Vi anbefaler Spuntinos menu til 295 kr.

Location: Midt på Vesterbrogade

Se menuen her

italy

italy er klassisk italiensk mad for enhver smag og for hele familien. På italy har vi sammensat en menu med alle vores favoritter fra det italienske køkken.

Vi anbefaler Menu di natale bestående af 3 retter til 250 kr.

Location: På Søborg hovedgade