Kølige forretter hos Scarpetta

Det danske sommervejr har i år vist sig fra sin allerbedste side og har forkælet både lokale og turister med rekordhøje temperaturer og utallige solskinstimer. Solskinstimer, som vi på Scarpetta mener allerbedst nydes med med dejlig mad og iskolde drikke.

 

På Scarpetta på Nørrebro og Islands Brygge har vi i derfor sat kølige forretter med sæsonens råvarer på menuen. En af sommerfavoritterne i år er makrel – en fisk der i høj grad fiskes i højsommeren og frem til starten af efteråret. På Scarpetta fås makrellen som en let og frisk Crudo, krydret med grønne tomater, citrus, persille og mynte.

 

En anden sommerfavorit er klassikeren Zuppa Fredda al pomodoro - Italiens svar på den spanske gazpacho. Zuppa Fredda kan laves med en bred vifte af grøntsager, men på Scarpetta har vi udnyttet sommersolens gavmildhed mod de europæiske tomater, og tilføjet den kolde og milde tomatsuppe lidt kant med hjemmebagte croutoner, basilikum og friske gule og røde tomater.

 

De kølige forretter kan nydes både som en del af Scarpettas 5-retters menu til 275,- eller bestilles enkeltvis fra á la carte menuen til 79,- hver.

 

Se resten af Scarpettas menu, eller book dit bord på Scarpetta Rantzausgade her, eller Scarpetta Islands Brygge her