Lad The Italian skræddersy din næste fest

Vi har stadig ledige tider til forårets og sommerens store fester – og vi skræddersyer både rammerne og menuen, så det bliver, præcis som du drømmer om.

Uanset om der står konfirmation, rund fødselsdag eller måske bryllup i kalenderen, er The Italian der oplagte sted at holde festen. Vi sørger for det hele – fra en flot opdækning til en vidunderlig festmenu og til eventuel overnatning på Hotel Kong Frederik, hvis historiske bygning vi holder til i. 

Ud fra dine ønsker og dit budget sammensætter vi en italiensk menu, der får solen til at skinne, og det kan være både en klassisk tre-retters menu, en større menu med antipasti, primo, secondi og dolce eller måske ligefrem en menu. Du kan se nogle af vores mest populære retter nedenfor. 

En perfekt bryllupsdag
Skal I sige ‘ja’ til hinanden på rådhuset? Så ligger The Italian helt perfekt på Hotel Kong Frederik i Vester Voldgade – en kort spadseretur fra trappen foran rådhuset og Ørstedsparken, der vil være en smuk baggrund på jeres bryllupsfoto. Vi har et smukt atrium, hvor I kan invitere på champagne og bryllupskage, og bagefter kan I trække ind i et af vores selskabslokaler til jeres private bryllupsfest – midt i København, med alle transportmuligheder lige udenfor. 

Kontakt os på [email protected] – så hjælper vi med at planlægge din helt personlige fest.