Llama fejrede 4 års fødselsdag med Maido pop up

Torsdag den 5. april 2018 fejrede Llama sin 4 års fødselsdag og havde i anledningen inviteret den prisvindende peruvianske restaurant Maido med køkkenchef Mitsuharu ”Micha” Tsumura og hans team indenfor til en imponerende one night only pop-up middag. Maido blev for nyligt kåret som Verdens Bedste Latinamerikanske Restaurant af den anerkendte website The World's 50 Best og ligger desuden på 8. pladsen på sitets liste over verdens bedste restauranter. 

I anledning af Llamas fødselsdag fik den latinamerikansk inspirerede restaurant og bar altså besøg af en af de helt store internationale gastronomiske stjerner. Chefkok Micha og hans team fra Maido gik i køkkenet med Llamas egen køkkenchef Andrew Valenzuela og Llama-teamet. Sammen bød de ind med en unik otte retters oplevelse af det peruvianske Nikkei-køkken. Restauranten var fyldt til bristepunktet og de 150 forventningsfulde gæster fik indfriet ethvert ønske om at opleve det nytænkte latinamerikanske fusionskøkken, når det er allerbedst!

Gennem hele aftenen var Micha skiftevis i køkkenet og ude blandt gæsterne, hvor han smilende introducerede og serverede sine specialiteter for det interesserede publikum, mens de fik en snak om menuen og kokkens besøg i København. 

Efter en veloverstået aften fangede vi en glad chefkok, som havde mange pæne ord at sige om sit første besøg i København og ikke mindst vore kære restaurant Llama. Lyt med her: 

Chef Micha From Maido Talks Latinamerican Food And Llama
(interview på engelsk)

SE HELE AFTENENS MENU HERUNDER:

Snacks
PATACON
Black cracker, plantain, amazonic chorizo, sacha tomate emulsion

SUSHI
Rice cracker, wild salmon tartare, ponzu jelly

2nd 
PODA CEVICHE
Mackerel, aji amarillo sauce, shallots, ajo limo, Nikkei leche de tigre

3rd
SANSEI CEVICHE
Langoustine, scallops, razor clams, nitro aji amarillo leche de tigre

4th
FISH SANDWICH
Monkfish chicharron, steam bun, kimchee emulsion

5th
CAU CAU DUMPLING
Calamari, octopus, chrispy quinoa

6th
SUDADO
Cod, seaweed, mushrooms

7th
NITSUKE SHORT RIB
50hrs, nitsuke sauce, native potato cream

8th
AMADOR
Chocolate sabayon, plantian with soy sauce ice cream, bauhuaja nuts, cocoa nibs, mochi


Book bord på Llama via linket her.


OM MAIDO
Maido og head chef Mitsuharu "Micha" Tsumura er en af hovedbagmændene bag det japanske/peruvianske fusionskøkken Nikkei, og har om nogen været drivkraft bag introduktionen til det innovative peruvianske køkken til resten af verden. Maido har ligeledes fra den spæde start været en stor inspirationskilde for Llama, og fortsætter forhåbentlig længe med at være toneangivende og grænsebrydende indenfor latinamerikansk gastronomi. 

Fotocredit Mikkel Suppras Kjeldsen