Low-alcohol cocktails på Llama

Restaurant Llama i Lille Kongensgade er indbegrebet af latinamerika i København. Menukortet tæller alt fra tacos til ceviche og ribeye steak fra Uruguay. På vinlisten er der både bobler, hvid, rød og orange fra alle verdens hjørner. Og så er der cocktailkortet, hvor der findes sydamerikanske klassikere som den peruvianske Pisco Sour og et stort udvalg af originale drinks, som f.eks. Los Santos Oleos med mezcal, koriander og lime. Der er cocktails for enhver smag, dog fælles for dem alle er, at en rigtig god cocktail skjuler den stærke smag af alkohol, og man kan altså ikke nyde mange af slagsen, før det giver ondt i håret dagen derpå. 

Men nu introducerer Llama en ny type cocktails, således at man kan nyde en eller flere af de forfriskende cocktails, uden at skulle begrænse sig selv. Llama tilbyder 3 forskellige low-alcohol cocktails, så der er lidt til enhver smag. En tiki-inspireret drink med rom, vermouth og ananas, en super grøn drink med vodka, koriander, ingefær og yuzu, samt en sød og røget med mezcal, hyldeblomst, rosmarin og lime.

De nye low-alcohol cocktails kan nydes hos Llama Restaurant & Bar fra onsdag d. 26 september. Du kan enten nyde en drink til din middag, eller svinge forbi og få en enkelt cocktail eller to i baren. Du kan se Llamas menukort her.