Musikken til din middag

At gå ud og spise handler om mere end blot maden. Det handler om vinen, drinksene, den gode service, selskabet og stemningen. Og med stemning mener vi både de tændte stearinlys, de smukke omgivelser og den afstemte baggrundsmusik der bidrager til at gøre middagen til den helt perfekte oplevelse.

Netop valget af baggrundsmusik er langt fra tilfældigt på Cofocos forskellige restauranter. DJ Christian D’or har en lang karriere i musikken bag sig, som han udnytter til at skræddersy spillelister til vores forskellige restauranter. Det er faktisk ikke længe siden, at vi spurgte ham hvordan man skaber den perfekte stemning omkring middagsbordet, og det kan du læse om lige her. 

Nu har Christian været på spil igen – og lavet nye spillelister til sydamerikanske Llama på Lille Kongensgade og vores franske bistro Les Trois Cochons på Værnedamsvej, så vores gæster kan nyde både tacos, margaritas, moules frites og chardonnay til det helt perfekte soundtrack.

Vi håber at i vil nyde den gode musik. Hvis i kunne tænke jer at høre listerne i deres bestemte omgivelser, kan menuen på Llama ses her og menuen på Les Trois Cochons ses her.