Musikken til din middag

At gå ud og spise handler om mere end blot maden. Det handler om vinen, drinksene, den gode service, selskabet og stemningen. Og med stemning mener vi både de tændte stearinlys, de smukke omgivelser og den afstemte baggrundsmusik der bidrager til at gøre middagen til den helt perfekte oplevelse.

Netop valget af baggrundsmusik er langt fra tilfældigt på Cofocos forskellige restauranter. DJ Christian D’or har en lang karriere i musikken bag sig, som han udnytter til at skræddersy spillelister til vores forskellige restauranter. Det er faktisk ikke længe siden, at vi spurgte ham hvordan man skaber den perfekte stemning omkring middagsbordet, og det kan du læse om lige her. 

Nu har Christian været på spil igen – og lavet nye spillelister til sydamerikanske Llama på Lille Kongensgade og vores franske bistro Les Trois Cochons på Værnedamsvej, så vores gæster kan nyde både tacos, margaritas, moules frites og chardonnay til det helt perfekte soundtrack.

Ikke nok med det, har Christian lagt spillelisterne på Spotify, så vores gæster også kan nyde godt af den gode musik, både hjemme og på farten. Du finder de forskellige spillelister herunder:

Llama Loves Latin: The golden age of Brazilian, Mexican, Chilean, Spanish and Portugese music. Vamos!

Llamarada: Before sunset. A retrospective and eclectic mix of Latin American and just beautiful tunes from around the globe.

The Late Llamarada: After sunset. Boogie, disco and such from Latin America and everywhere else for the late hours.

Les Cochons Dansent: French boogie, 60's beat, disco and other shimmylating tunes. Tænkt som en liste til de sene timer/baren.

Les Cochons Jazze: Jazzy, groovy songs for the afternoon. Mainly of French origin.

Vi håber at i vil nyde den gode musik. Hvis i kunne tænke jer at høre listerne i deres vante omgivelser, kan menuen på Llama ses her og menuen på Les Trois Cochons ses her.