Novembermenuer på Vækst

November er kommet til med kulde og flere mørke timer. Men udover dette, så kommer November også med højsæson for fantastiske råvarer såsom jordskokker, rødbeder, kål og svampe, og det bærer den nye menu på Vækst i den grad præg af.

Både "Vækst-menuen" og "Grønt-menuen" har fået udskiftet alle 3-retter på deres respektive menuer.

Vækst-menuen består nu af bagt torsk med selleri, fiskesauce, dild og æble som forret, stegt nakke af velfærdsgris med kål, yogurt og hvidløg, samt en dessert bestående af kirsebær, ymer og lakrids. Er man ikke så særligt glad for gris til hovedret, kan den også erstattes af enten helleflynder med karl johan creme og blomkål eller oksemørbrad med røget marv og estragon.

På Grønt-menuen er det særligt rodfrugter og beder der fylder på menuen. Forretten består af rødbede, gedeost, valnødder og solbær, til hovedret er der stegte jordskokke med vesterhavsost og syltede bøgehatte, og sidst men ikke mindst den lækreste dessert af yoghurt, havtorn og kamille.

Lad jer inspirere af billederne, og se den fulde menu på Vækst lige her.