Ny menu på Vækst

Så er der ny menu på Vækst. Den nordiske perle i centrum af København har fået nye og spændende retter på menukortet, hvilket kan ses på både ”Vækst Menuen” og ”Grønt Menuen”. 

På ”Vækst Menuen” findes både fisk, kød og noget sødt, med mulighed for at tilkøbe en anden hovedret, eller erstatte den søde dessert med et Arla Unika ostebræt.

3 retter 

Kulmule  
Majroer – Fiske fumé – Dild Olie - Rød Siso karse 

Fritterede Svinenakke 
Bagt Tomat - Tomat Emulsion - Shiso – Flæskesvær - Citron BBQ 

Solbær Sorbet 
Hvid Chokolade - Nødde Crumble 

~

325,- 

~

Grillet Oksemørbrad 
Røget Marv – Salatløg - Brændt Majs - Estragon Sauce - Brøndkarse 
Som hovedret på menu + 75,-

Stegt Helleflynder 
Fiske Sauce - Sikrom - Kål – Blomster
Som hovedret på menu + 45,-

Sommer Trøffel
God til de andre hovedretter også + 25,-

5 stk Arla Unika oste med knækbrød
Som dessert + 100,-

På ”Grønt Menuen” bliver smagsløgene forkælet med kraftfulde smage af både ramsløg, svampe, trøffel og solbær, fordelt som vegetarisk forret, hovedret og dessert.

3 retter

Tomat
Mandler – Ramsløg/Kapers - Spirulina – Panisse 

Grillet Saltbagt Selleri 
Karl Johan - Ærteskud - Syltede Bøgehatte – Trøffel 

Chokolade Sorbet
Solbær Kompot - Puf sukker - Brændte Kakao Twill 

~

275,-

Til begge menuer er der mulighed for at tilkøbe en vinmenu, med nænsomt udvalgte vine til at komplimentere retterne, om end du er mest til fisk, kød eller vegetarisk. 

Du kan se vinmenuerne og booke bord her