Nye franske fristelser hos Les Trois Cochons

Der er kommet nye retter på menuen hos Les Trois Cochons - vores lille bid af Frankrig på Værnedamsvej. 

Som forretter tilbyder Les Trois Cochons nu både stracciatella med courgette, honningmelon & pistacianødder, samt jomfruhummerbisque med knoldselleri og hasselnød. 

Udvalget af hovedretter har ligeledes ændret sig og af fiskeretter er det eksempelvis muligt at nyde både klassikeren moules frites, samt den nye ret på menuen rødfisk med lardo, estragon & sauce nage. Menuen tæller naturligvis også stadig den populære côte de beuf, samt den nytilkomne coq au riesling - haneoverlår med porre, gulerødder og kørvel. 

Sidst men ikke mindst er der nye desserter på menuen. Du kan vælge imellem silkeblød vanilje creme brulée eller gateau marcel med hindbærsorbet. Eller bare smage en af hver. 

Du kan se den fulde menu og bestille bord hos Les Trois Cochons her