Nytår på Cofocos restauranter

Spring ind i 2018 med glade smagsløg! Cofocos restauranter fejrer nemlig nytår med festlige menuer kreeret til årets sidste aften.

Foretrækker du at bekymre dig om festkjolen eller smokingen og lade andre stå i køkkenet, når det er tid til årets største fest? Så skal du fejre nytår med Cofoco. Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger.

Restauranterne holder åbent fra kl. 18 til kl. 23 – bortset fra Llama, hvor festen fortsætter til kl. 03. I kan frit ankomme til restauranten mellem kl. 18 og kl. 18.30 – og vi spiller naturligvis dronningens nytårstale over anlægget. Se menuerne herunder. Billetter kan købes her.

Nytårsaften på Høst

Kl. 18:00 til 23:00
1750 kr.

Snacks & appetizers
-
Blanc de Blancs, Camille Bonville, Champagne

Forretter
Kammusling, svampe og blåmuslinger
-
Riesling, Schätzel, Rheinhessen
&
Pighvar, spinat og rogn-sauce
-
Pinot Auxerrois "H", Josmeyer, Alsace

Mellemret
Æggeblomme, selleri, havgus og trøffel
-
Pouilly Fuisse, Domainer Sylvaine et Alain Normand, Bourgogne

Hovedretter
Skovdue, jordskokker og jernurt
-
Morgon, K. Descombes, Beaujolais
&
Oksemørbrad, Karl Johan-svampe og kartoffel
-
Brunello di Montalcino, Poggiarellino, Toscana

Desserter
Ymer-mousse, havtorn og lakridsrod
&
Birkebark-is, pære og kørvel
-
Jurancon, Costat Darrer, Pau

Sødt til kaffen

Billetter kan købes her

Nytårsmenu på Vækst

Kl. 18:00 til 23:00

1500,- pr. person 


Snacks
Østers med hyldeblomseddike & agurk
Vandbakkelser med varmrøget laks
Rødbede med kyllingelevermouse
Karl John shot
Friteret kartoffel, & creme fraiche

-
Crémant de Bourgogne, Albert Sounit, Bourgogne

~

Surdejspandekage med jomfruhummer

-
2016 Blanc d´Alsace, Josmeyer, Alsace

Bagt torsk med æble

-
2016 Côtes du Rhône, Les Abeilles, Colombo, Rhone

~

Confiteret selleri, trøffel & tyttebær

-
2014 Bourgogne Rouge, Posanges, Bourgogne  

~

Brisler a´la brændende kærlighed

-
2015 Galgenberg, St. Laurent, Niederösterreich  

~

Oksemørbrad, svampe, spinat & bordelaisesauce

-
2015 Barbera D`Alba, “Nicolon” Negro, Piemonte  

~

Skyris, havtorn & brændt marengs

-
Zantho, Beerenauslese, Burgenland

~

Hasselnøddeis, mælkechokoladecreme & pære

-
Churchill´s Reserve portvin

~

Vand, kaffe og avec er inkluderet i prisen

Billetter kan købes her

Nytårsaften på Les Trois Cochons

Kl. 18.00 til 23.00 

1200 kr. pr. person

Snacks
Gillardeau østers
Kroketter med sortfodsskinke, karl johan mayonnaise og sort trøffel
-

NV Champagne, Camille Bonville, Grand Cru, Blanc de Blancs


Forret
Krabbe ravioli med krabbebisque
-

2015 Bourgogne Blanc, Huber-Verdereau,  


Mellemret
Grillet kammusling, røget selleripure, brunet smør, soya og ingefær
-

2016 Sancerre, Paul Prieur, Loire


Hovedret
Tournedos Rossini
Foie gras & Trøffel
-

2013 Châteauneuf du Pape, Nalys, Rhône


Dessert
Chokolade - Chokolade - Chokolade
ganache, kage, marengs og kirsebær
-

2010 Sauternes, Reflets de Carbonnieux

Kaffe med kransekage og sødt

Nytårsaften på Vespa
Kl. 18:00 til 23:00
1000 kr. pr. person

Benvenuto
NV Vino spumante, Trevil, Piemonte

Syltede grøntsager
Grissini

Antipasti
2015 Pinot Grigio, Nals Margreid,Südtirol, Alto Adige

Friteret blæksprutte  
med prosciutto

Glaskål cannelloni  
gedefriskost, saltet laks & urter

Crudo af Vesterhavs torsk
fennikel & ørredrogn

Crostini med oksetatar

Økologisk Stracciatella fra La Treccia

Primo
2014 Serra Lupini, Negro. Piemonte

Bagt torsk  
muslingeragout, ventricina & fennikel

Orrechiette
jomfruhummer, tomat & basilikum

Secondo
2014 Barbera D´Alba, Negro, Piemonte

Tournedos
sortkål & trøffelsauce med kastanjer & sort trompethat

Dolce
Limoncello

Citrontærte
brændt hvid chokolade, crumble, marengs & mascarpone

Caffè

Espresso & Petit four

Billetter kan købes her

Nytårsmenu på Spuntino

Kl. 18.00 til 23.00

1200 kr. pr. person

SNACKS

Fried chicken med sweet and sour chili sauce
Trøffel farinata med 24 mdr. lagret skinke fra Emilia Romagna
Østers med yuzu, mynte og agurk granita
Crostini med oksetatar og caviar  
-
NV Vino Spumante Brut, Arione, Piemonte

ANTIPASTI

Crudo af laks
med forskellige tomater, friggitello, oliven olie og citrus urter

Carpaccio af glaskål
med vinaigrette på æble, purløg og ørredrogn  

Stracciatella fra La Treccia
-
2014 Kestener Riesling, Meierer, Mosel

PRIMO

Klassisk torsk  
med luftig senneps sauce, pancetta og rødbede  
-
2015 Terre Silvate, Verdicchio, Marche  

SECONDO

´Rib on bone´ glaseret i shitaki reduktion  
med salat, kartoffel sformato og kantarel blanquette
-
2014 Pettirosso, Sangiovese, Toscana

DOLCI

Kirsebær bleeding heart chokolade kage
med vanilje is og sprød chokolade  
-
Birbèt, Cascina Riveri, Piemonte

4 SLAGS PETIT FOUR
Kaffe eller the

Billetter kan købes her

Nytårsaften på the italian

Kl. 18.00 til 23.00

1200 kr. pr. person

Snack
San Daniele skinke, oliven, saltede mandler, grillet aubergine, chili, oregano
-

italienske bobler

Forret
Sprøde og bitre salater, syrnet fløde, anjos, crouton, parmesan

-
Serra Lupini, Negro, Piemonte  

1.mellemret
Ravioli med græskar, salvie, parmesan, syltet citronskal
-

Pinot Grigio Nals Margreid, Südtirol Alto Adige

2. mellemret
Torsk med basilikum, vinaigrette, friske og bagte tomater
-

Pinot Grigio Nals Margreid, Südtirol Alto Adige

Hovedret
Tournedos a la Rossini, foie gras creme, sortkål, marsala - trøffel sauce  
-

Rosso di Montalcino, Poggiarellino, Toscana  

Dessert
Citroncreme, vaniljeis, brændt hvid chokolade, marengs
-

Birbet, Brachetto, Piemonte

Kaffe, avec og petit four
Kransekage, chokolade trøffel, cantuccini, valgfri avec

Billetter kan købes her

Nytårsaften Restaurant Cofoco

Kl. 18.00 til 23.00

1.200 kr. pr. person

Snacks  Gillardeau østers, caviar, citronolie og agurk  Churros med høost og løgpulver

-

Champagne, Camille Bienville

Forret

Ceviche på helleflynder med æble, peberrodsfløde, selleri, valnøddeolie og druer

-

Riesling, Schätzel

2. forret

Hummerbisque med græskar, ørredrogn, tapioca og dildolie

-

Cour Cheverny, Loire

Mellemret

Foie gras terrine med rødbede, brioche, solbær og rød amarant

-

Mezzah, Blauburgunder

Hovedret

Duebryst med vadouvansauce, confiteret duelår, jordskokke tilberedt i valle, jordskokkechips, jordskokkepuré og tørret kål

-

Barbera D Alba, Negro, Piemonte

Ost

Gammel Knas fra Arla Unika med kvædekompot, tonga og knækbrød

-

Churchill, Port

Dessert

Passionssorbet, reduceret fløde, sprøde lakridsbånd, marengs og hvid chokolade

-

Sauternes, reflets de charbonneau

Kaffe, sødt og avec

Billetter kan købes her

Nytårsaften på Scarpetta Rantzausgade & Islands Brygge

18.00-23.00 

1200 kr. pr. person

Snack og velkomst
Østers med tomatkerner og citrus urter  
Friteret brissel med persille emulsion

-
1701, Franciacorta

Forret  
Stracciatella og kaviar

-
Serra Lupini, Negro

1. mellemret
Tartar med citron, olivenolie og peperoncino

-
Soave DOCG, Agostino

2. mellemret
Crudo af helleflynder med friggitelli, blodappelsin, pistacie og mynte
-

Stern, Erste+Neue

3. mellemret
Gnocchi med hummer, tomat og basilikum

Hovedret  
Tournedos med trøffelsauce og sortkål
-

Barbaresco, Cantina Parrocco

Dessert
Citrontærte med vaniljeis

-
Kabir, Donnafugata

Kaffe og avec
Lidt sødt til kaffen

Vine ad libitum, vand, kaffe og avec er inkluderet i prisen

Billetter kan købes her