Cofocos Restauranter inviterer til nytårsfest 2021!


Spring ind i 2022 med glade smagsløg! Cofocos restauranter fejrer nemlig nytår med festlige menuer kreeret specielt til årets sidste aften.

Foretrækker du at bekymre dig om festkjolen eller smokingen og lade andre stå i køkkenet, når det er tid til årets største fest? Så skal du fejre nytår med Cofoco. Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger.

Vi sørger for jer fra kl. 18.00 og frem til kl. 23.00, hvorefter du og dine gæster kan tage mod aftenens sidste stop inden det nye år ringes ind. På Llama og Delphine holder vi festen kørende frem til kl. 03 på Llama og 02.00 på Delphine, og her byder vi alle gæster fra vores øvrige restauranter velkommen til at hoppe ind i det nye år sammen.

Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter kan I kontakte os på [email protected]. Så finder vi den helt rigtige løsning til jeres behov! Er du eller nogen i dit selskab vegetar? Intet problem! Der er lagt lige så meget kærlighed og tid i vegetarmenuerne!


Scroll ned for at gå på opdagelse i de forskellige restauranters nytårsmenuer og klik ind på Madbillet for at købe billetter.

Billetter til nytårsaften kan købes her!