Nytårsmenuer på Cofocos Restauranter


Hold årets fest på Cofoco!

Vi skal nok gøre vores bedste i køkkenet for at lade sig stråle og skåle bekymringsfrit med dem du holder af på denne særlige festlige aften. 

Vores restauranter har i anledning af nytårsaften sammensat helt særlige menuer til dig, som helst vil nyde festen uden at røre en finger. 
Scroll ned for at gå på opdagelse i de forskellige restauranter og klik ind på Madbillet for at læse om menuerne. 

Restauranterne holder åbent fra kl. 18 til kl. 23. Hvor I kan frit ankomme til restauranten mellem kl. 18 og kl. 18.30.

Billetter til nytårsaften kan købes her!

Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter kan I kontakte: [email protected] Så finder vi den helt rigtige løsning til jeres behov!

HØST På Høst kan du lade sig fortrylle af de smukke omgivelser og smagfuldt nordisk inspireret mad udover det sædvanelige. 

Adresse: Nørre Farimagsgade 41, mellem Israels Plads og Søerne

Menu Høst

Les Trois Cochons 


På Les Trois Cochons kan I nyde en forfinet fransk stemning. Og opleve livet i Paris for en stund. På tallerkenen finder du gode franske råvarer og specialiteter kombineret med køkkenets flair for det klassiske håndværk.

Adresse: Værnedamsvej 10, i hjertet af Vesterbro

Menu Les Trois Cochons

Llama Restaurant & BarNyd en aften på Llama i en varm latinamerikansk stemning, hvor vi lader de festlige anretninger tale for sig selv og glassene fyldt med alt godt fra cocktailbaren.

Adresse: Lille Kongensgade 14, tæt på Kgs. Nytorv i byens centrum

Menu Llama Restaurant & Bar

Oysters & Grill


Hav møder land på Nørrebros ultimative naborestaurant, Oysters & Grill, der serverer de bedste og mest festlige skaldyr i byen. Cocktails og masser af champagne. Talen er høj og stemningen lige så. Her har vi opskriften på en god aften.

Adresse: Sjællandsgade 1B, en del af Nørrebros hyggeligeste nabolag

Menu Oysters & Grill

Vi imødekommer selvfølgelig pescetarer, så hovedretten Grillet rib-eye, pommes frites, salat, sauce bearnaise erstattes med Havtaskehale stegt på ben med sauce hollandaise.  

Restaurant Cofoco


På vores lyse kælderrestaurant i hjertet af Vesterbro er maden som indretningen  – fuld af kontraster: det rustikke og det elegante, det enkle og det avancerede. Restaurant Cofoco står for gode danske råvarer serveret med elegance og altid velsmagende.

Adresse: Abel Cathrines Gade 7, mellem Istedgade og Vesterbrogade

Menu Restaurant Cofoco

Scarpetta Islands BryggeSæt dig ind i vores stemningsfyldte lokaler og nyde en særlig aften under lampernes varme glød. Scarpetta er en moderne og autentisk italiensk restaurant, som tager udgangspunkt i de klassiske italiensk smage og er altid på udkig efter italienske råvarer og specialiteter.

Adresse: Islands Brygge 81F, i hyggeligt og lokalt atmosfære 

Menu Scarpetta Islands Brygge

Scarpetta RantzausgadeScarpetta tager udgangspunkt i de rene italiensk smage og er altid på udkig efter italienske råvarer og specialiteter. Så tag plads i en åben og klassisk restaurant denne særlige aften og gør dig klar til mødet mellem det traditionelle og det moderne italienske køkken. 

Adresse: Scarpetta Rantzausgade 7, omgivet af energiske gader på Nørrebro 

Menu Scarpetta Rantzausgade

SpuntinoSpuntino er som at samle familien eller en flok gode venner omkring et bord i en italiensk baggård til en aften med latter, festligheder og gode minder. Under de mange grønne planter og stemningsfulde lys får I masser af mad, tilberedt klassisk italiensk - enkelt og med masser af velsmag. 

Adresse: Vesterbrogade 68, livlig hovedgade på Vesterbro

Menu Spuntino

Vækst


På Vækst er indretningen centreret omkring et smukt drivhus, der strækker sig op gennem restaurantens to etager. På denne særlige aften kan du glæd dig til en nordisk menu, der er præget af friske grøntsager og urter i selskab med et stykke godt kød. Spis og skåle under de mange hængende planter, der trækker naturen helt ind til bordet, mens de mange fine lys skaber stemningen af en varm og stemningsfyldt aften, der aldrig ender. 

Adresse: Sankt Pederstræde 34. Er også åben til frokost mandag til lørdag.

Menu Vækst

Jah Izakaya & Sake BarLæn dig tilbage og lade Jah imponere og introducerer dig til autentiske og klassiske izakaya-retter. Jah Izakaya & Sake Bar ønsker at udvide den kulinariske horisont i København til også at indbefatte ægte japansk izakaya køkken. Derfor kan du glæde dig til en festlig aften, hvor atmosfæren er uformel, ganske støjende og aldrig kedelig. 

Adresse: Gasværksvej 21, mellem Kødbyen & Vesterbrogade

Se Nytårsmenuen på Jah Izakaya & Sake Bar her.